BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: Ghezzal piyangosu! Körfez ülkeleri...
Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kiraladığı ve yaz transfer döneminde de bonservisini aldığı Rachid Ghezzal'e Körfez ülkelerinden bir takımın talip olduğu ve yüksek miktarda bonservis bedeli verebileceği iddia edildi. | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.01.2022 - 06:40
Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Ghezzal için cazip bir teklifin olduğu ortaya çıktı. Fotomaç'ın haberine göre; Körfez ülkelerinden zengin takımlarından biri, Beşiktaş'ın kapısını çalarak Ghezzal için çok ciddi bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu iletti.
Bu kulüp, Beşiktaş yönetiminden Ghezzal ile görüşmelerde bulunabilmek için izin istedi. Eğer Cezayirli oyuncuyu ikna etmeyi başarırlarsa, Beşiktaş en az 5 milyon, hatta 7.5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli kazanacak. Son kararı Ghezzal ve yönetim birlikte verecek.
DİĞER HABERLER
-
Sakatlığını geride bırakarak Fenerbahçe derbisine hazırlanan El Bilal Toure, sezon sonunda Beşiktaş’ta kalmayı istiyor. 15 gollük satın alma opsiyonuna ulaşması zorlaşan Malili oyuncunun geleceği konusunda son kararı teknik direktör Sergen Yalçın’ın vereceği öğrenildi. -
Beşiktaş, uzun süredir gündeminde yer alan Sassuolo’nun Fransız yıldızı Armand Lauriente için yeniden çalışma başlattı. Siyah-beyazlı ekip kanat oyuncusunu sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar... (BJK Spor haberi) -
Spartak Moskova forması giyen Gedson Fernandes, Beşiktaş'a geri döneceği söylentileri hakkında açıklamalarda bulundu. -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sezon başında Nottingham Forest'tan kiralık olarak kadroya katılan Jota Silva hakkında kararını verdi. Tecrübeli teknik adamın yönetimle yaptığı görüşmede kullandığı ifadeler öğrenildi.