Fatih Karagümrük Beşiktaş maçında penaltı kararı! Caner Erkin...
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Siyah-beyazlılar maçın 37. dakikasında Caner Erkin'in ceza sahası içinde elle oynaması sonucu penaltı kazandı. İşte o pozisyon... | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.01.2022 20:50
- Güncelleme Tarihi: 18.01.2022 21:04
Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük ile Beşiktaş kozlarını paylaştı.
Mücadelenin 37. dakikasında Karagümrük'te Caner Erkin'in ceza sahası içinde elle oynaması sonucu hakem Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi.
Topun başına geçen Michy Batshuayi, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
İşte o pozisyon:
*Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın Sevilla forması giyen İsviçreli orta saha oyuncusu Djibril Sow transferinde önemli bir aşama kaydettiği iddia edildi. İspanyol basını, siyah-beyazlıların Sevilla ile anlaşmaya vardığını, oyuncu tarafıyla görüşmelerin sürdüğünü duyurdu. İşte detaylar... -
Beşiktaş altyapısından yetişen milli kaleci Ersin Destanoğlu, Al-Jazira ile anlaşma sağladı. -
Beşiktaş'ın transferinde önemli aşama kaydettiği Leandro Trossard'da geri sayım başladı. Belçikalı yıldızın milli takım kampının sona ermesinin ardından siyah-beyazlılarla resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ın yeni transferi Salih Özcan, siyah beyazlıların Slovakya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Milli futbolcu, "Çok mutluyum. Beşiktaş büyük bir aile ve büyük bir camia. Herkes beni iyi karşıladı. Çok mutluyum, maçların başlamasını dört gözle bekliyorum. Orkun'la oynamak benim için çok güzel bir şey. Aynı düşünüyoruz. Bazı pozisyonlarda kendimi rahat hissediyorum, oynama stilinden dolayı. Milli takımda da gördünüz. İyi olacağını düşünüyorum. Orkun Kökçü'nün transferde etkisi var. Ara sıra aradı ve konuştuk. Durumu sordu. Orkun'un da bir şekilde etkisi var. Kendimi rahat hissettiğim pozisyon 6, Orkun biraz daha önde. O golleri atsın da ben arkasını süpürürüm" dedi. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)