Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Rachid Ghezzal'ı taşıyan uçak İstanbul'a indi
Son dakika transfer haberi... Beşiktaş ve siyah beyazlı takıma gönül vermiş taraftarların yolunu gözlediği Rachid Ghezzal İstanbul'a geldi. Geçen sezon lig ve kupada şampiyon olan Beşiktaş’a 8 gol 18 asistlik performansıyla katkı sağlayan Cezayirli oyuncu, yeniden Beşiktaş forması giyecek. Öğlen saatlerinde uçaktan ailesiyle birlikte fotoğraf paylaşan Ghezzal, "Eve dönüyoruz" mesajını paylaşmıştı.
Ve Beşiktaş Ghezzal'ına kavuştu. Cezayirli yıldızı ve ailesini taşıyan uçak İstanbul'a indi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın taktik sisteminde çok önem verdiği Ghezzal konusunda acele edilmesi istemişti ancak hem oyuncu ile hem de kulübü Leicester City ile görüşmeler ara ara tıkanmıştı... Kartal bu kez vites artırıp pazarlık süresini kısa tutmaya karar verdi ve oyuncu lige yetiştirildi.

"CUMA GÜNÜ SAHADA OLABİLİR"
Ghezzal'ın menajeri Anoir Faouzi de Ghezzal hakkında yaptığı son açıklamada, "Rachid'in Beşiktaş'a karşı hissettiği bir aidiyet duygusu var. Taraftarın önünde oynamak için de çok sabırsızlanıyor. Leicester City, kampında fiziksel ve mental olarak takımın en iyilerindendi. Hocası uygun görürse cuma günü sahada olabilir." dedi.