Beşiktaş Erdoğan Kaya'yı Turgutluspor'a kiralık gönderdi | Son dakika transfer haberleri
Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş genç stoperi Erodğan Kaya'yı TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor'a 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. (BJK spor haberleri)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.08.2021 19:54
Genç futbolcu Erdoğan Kaya, Kulüp Başkanı Taner Kestaneci ile bir araya gelirken, resmi sözleşmeye imza atarak, formayı giyip poz verdi. İmza töreni sonrası konuşan Erdoğan Kaya, "Geride kalan sezonda burada çok güzel maçlar çıkardım. Beni transfer etmek istediklerinden düşünmeden teklifi kabul ettim. Burada olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte Turgutusporumuzun başarısı için sahada canla başla mücadele edeceğim" dedi.
Erdoğan Kaya gibi genç ve başarılı bir oyuncuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Taner Kestaneci ise "Erdoğan'ın kalitesini konuşmaya gerek yok. Geçen sezonki performansından memnun olduğumuz için tekrardan 1 yıllık kiralık olarak kadromuza kattık. Kendisi teklifimizi düşünmeden kabul etti. Gücümüze güç kattık. Takımımıza faydalı olacağına inancım tam. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca Beşiktaş yönetim kuruluna ve saygıdeğer başkanı Ahmet Nur Çebi'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Leandro Trossard, siyah-beyazlılardaki günlerine dair açıklamalarda bulundu. Transfer sürecine ilişkin konuşan Belçikalı yıldız, Türkiye'ye gelme sebeplerinden biri olarak Vincenzo Italiano'yu gösterdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayarak sahadan beraberlikle ayrıldı ve deplasman karnesindeki kötü gidişatı sürdürdü. Dış sahada oynadığı ilk 5 maçta yalnızca 4 puan toplayan siyah-beyazlılar, son 5 sezonun en düşük deplasman performansını sergilerken İtalyan basını da Vincenzo Italiano yönetimindeki Kartal'ın puan kaybını gündemine taşıdı. -
Beşiktaş'ta bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan Orkun Kökçü'den, siyah beyazlılara müjdeli haber geldi. 25 yaşındaki yıldız ismin takımla çalışmalara başladığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında 5 Kasım Perşembe günü deplasmanda Celtic'in konuğu olacak. Celtic Park'ta oynanacak mücadele saat 23.00'te başlayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)