Kartal seri peşinde! Sergen Yalçın'dan toplantı
Beşiktaş'ta, Denizlispor maçında alınan galibiyetin ardından moraller yerine gelirken teknik direktör Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor mücadelesini de kazanarak seri yapmak istiyor. İşte detaylar...
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.11.2020 - 09:07
- Güncelleme Tarihi: 01.11.2020 - 12:58
Süper Lig'de kötü gidişata geçtiğimiz hafta Denizlispor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederek son veren Beşiktaş, bugün Vodafone Park'ta oynayacağı Yeni Malatyaspor maçında da galibiyete şartlandı. Son 3 haftada 7 puan toplayan rakiplerine temkinli yaklaşan teknik direktör Sergen Yalçın, milli ara öncesi iki haftayı da kayıpsız geçerek üzerlerindeki kara bulutları tamamen dağıtma amacında.
"KAZANALIM Kİ ANLAMI OLSUN"
Sabah'ta yer alan habere göre oyuncularıyla toplantı yapan deneyimli hoca, "Denizlispor karşısında elde ettiğimiz sonuç hepimiz için motivasyon oldu. Ancak Başakşehir ve Fenerbahçe maçları öncesi oynayacağımız iki karşılaşmayı da kazanmalıyız ki bu galibiyetin bir anlamı olsun. Şampiyonluk yarışına dönmek istiyorsak önce Yeni Malatyaspor'u ardından da Gaziantep FK'yı mağlup etmek zorundayız. Aksi bir durumda işimizi zora sokarız" ifadelerini kullandı.
KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK
Sezon başında kadro istikrarını bir türlü sağlayamayan ancak milli arada ilk 11'i şekillendiren Sergen Yalçın, bugünkü Yeni Malatyaspor maçında 1 değişiklikle sahaya çıkacak. Siyah-beyazlı takımda, iki maç cezalı olan Josef de Souza'nın yerine Covid-19 nedeniyle takımdan iki hafta uzak kalan ve iyileşen Mensah oynayacak. Larin yine sol kanatta, Ghezzal ise sağda görev yapacak. Bu arada ceza sınırında bulunan Dorukhan, sarı kart görmesi halinde Gaziantep maçında yerini alamayacak.
GÜVEN YALÇIN'A JOKER ROLÜÜst üste gelen sakatlıklar sonrası kanatta alternatifsiz kalan Beşiktaş'ta Güven Yalçın joker oldu. Kanatlarda üst üste 90 dakika çıkarması zor olan Ghezzal'ın yanı sıra Larin'in maç içerisinde sıkıntı yaşaması halinde Güven Yalçın, bu iki oyuncunun yerini tamamlayacak. 21 yaşındaki futbolcu, aynı zamanda kulübedeki tek forvet olacak.
DİĞER HABERLER
-
2024-25 sezonundan bu yana Beşiktaş'ta görev alan Veli Kavlak ile yollar ayrıldı. İşte Beşiktaş'ın açıklaması. -
Ara transfer döneminde kadroya yapacağı eklemeler merak konusu olan Beşiktaş'ta gündeme Torino’nun Avusturyalı sağ beki Valentino Lazaro geldi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu için 2 kulübün daha devrede olduğu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Kiralık olarak geldiği Beşiktaş'ta 3 kez ağları havalandıran El Bilal Toure, sezon sonuna kadar 12 gol daha atması durumunda sözleşmesindeki özel madde devreye girecek. Siyah-beyazlılar böylelikle 15 milyon euro karşılığında 24 yaşındaki Malili oyuncunun bonservisini alabilecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş, 1965-1972 yılları arasında siyah-beyazlı formayı giyen eski milli futbolcu Faruk Karadoğan'ın vefat ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)