İndirim talep edilmişti! İşte Beşiktaş'ta 'feda' diyen ilk yabancı
Corona virüsü salgınının kulüpleri maddi anlamda olumsuz etkilemesinden sonra, takımlar oyuncularla görüşüp indirim talebinde bulunmuştu. Beşiktaş da oyuncularıyla görüşmelerini sürdürürken, Hırvat yıldız Domagoj Vida, siyah-beyazlı yönetimin 'feda' çağrısına olumlu yanıt veren ilk yabancı oyuncu oldu.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.04.2020 - 10:16
Yaşanan mali kriz nedeniyle bir süre önce yerli ve yabancı futbolcularla yıllık ücret indirimi konusunda görüşme başlatan Beşiktaş Yönetimi, pazarlıklarda ikinci tura hazırlanıyor. Futbolcularla bu kez daha kapsamlı bir şekilde görüşecek olan siyah-beyazlıların, Necip Uysal'dan sonra Domagoj Vida'nın da yeşil ışık yakmasıyla bir hayli umutlandığı belirlendi.
3 milyon Euro ile takımın en fazla kazanan ismi olan Hırvat futbolcunun maaş indirim konusunda kararını henüz açıklamasa da yakın çevresine, "Burada olmaktan çok mutluyum. Daha önce de teklifler gelmişti ama Beşiktaş'tan ayrılmak istememiştim. Sanırım ortak bir noktada buluşabiliriz" dediği öğrenildi.
Necip'ten sonra Vida'nın da indirim mesajı vermesinden mutluluk duyan siyah-beyazlı yöneticilerin ikinci tur görüşmelerde, "Yeni sezon için bize menajerler birçok oyuncu öneriyor. Fakat bizim önceliğimiz sizlersiniz. Biz sizlerden indirim isterken, transferde astronomik rakamlar harcamayız" ifadelerini kullanacağı aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın onay verdiği Gürcü yıldız Zuriko Davitashvili, siyah-beyazlıların öncelikli hedefi oldu. Başkan Serdal Adalı, transfer için Saint Etienne kulübüyle temasa geçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar... -
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da talebi üzerine defansa takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş'ta listenin ilk sırasında Axel Disasi yer alıyor. Siyah-beyazlılar Disasi olmazsa Belçikalı yıldıza gidecek. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ta son dönemde yedek kulübesine çekilen Paulista için Brezilya'dan sürpriz bir iddia ortay atıldı. Haberde ara transfer döneminde teklif yapılacağı öğrenildi. -
Beşiktaş'ta ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar başladı. Siyah-beyazlılarda yönetim, yaz transfer döneminde de transfer edilmek istenen Nicolas Raskin için tekrar devreye girdi. İşte detaylar... | Son dakika Spor haberleri