Beşiktaş'ta sözleşme krizi
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.05.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 13.05.2018 17:43
Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson yol ayrımında
Siyah-Beyazlılar'la sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan tecrübeli orta saha oyuncusu ile yönetim arasında görüş ayrılığı yaşanıyor.
Yönetimin "1 yıl uzatalım" teklifini beğenmeyen ve uzatmanın kendi istediği şartlarda yapılmasını isteyen 35 yaşındaki futbolcu, "Böyle olmayacaksa Tamer Tuna'nın takımına, Göztepe'ye giderim. Kanada'dan da çok iyi teklifler alıyorum" diyerek adeta rest çekti.
Beşiktaş'a 2013'te PSV'den bonservissiz transfer edilen Atiba, kısa sürede taraftarın sevgilisi olmuş, gösterdiği performansla Süper Lig'in en iyi orta saha oyuncuları arasına girmişti.
Sözleşmesi 2016 yazında 2 senelik uzatılan ve 1 milyon euronun altındaki yıllık ücreti 1.3'e çekilen Kanadalı yıldızın kariyerine 1 sezon daha Beşiktaş'ta devam etmek istediği ancak aynı ücreti talep ettiği öğrenildi. Yönetim ise yeni sözleşmedeki yıllık ücrette indirime gitmekten yana
Güneş'in haberine göre, taraflar arasında uzlaşma zemini oluşmazsa, Atiba Hutchinson 5 yıldır formasını giydiği kulübüne veda edecek.
Beşiktaş'ın sembol isimlerinden biri haline gelen yıldız futbolcunun takımda kalmasını isteyen Şenol Güneş'in son kararı yönetime bıraktığı gelen haberler arasında.
Göztepe cephesi ise geçen sezon transfer ettiği Selçuk, Ba, Sabri gibi "büyük takım görmüş veteranlar"dan aldığı verim nedeniyle Atiba'ya istediği teklifi sunma noktasında cömert davranıyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Siyah-beyazlılarda Dusan Vlahovic, ligdeki gol serisini sürdürürken gözler şimdi UEFA Avrupa Ligi’ndeki Hoffenheim maçına ve ardından oynanacak Trabzonspor derbisine çevrildi. -
A Spor'un usta yorumcusu ve eski hakem Mustafa Çulcu, Beşiktaş ile Kocaelispor arasında oynanan Süper Lig 7. hafta maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonu 90+1 programında değerlendirdi. Çulcu pozisyon için "Vlahovic'e atılan tokat elin illegal kullanımına girer. Pozisyon içerde. Tartışmasız penaltı ve sarı kart olmalıydı şeklinde konuştu. -
Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Kocaelispor ise oynadıkları Süper Lig 7. hafta mücadelesinde Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonla ilgili sert açıklamalarda bulundu. -
Beşiktaş, Kocaelispor maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan ikili mücadele sonrası hakem kararına tepki gösterdi.