Beşiktaş, Gençlerbirliği'ne hazırlanıyor
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği ile 2 Nisan Pazar günü Vodafone Arena'da karşılaşacak Beşiktaş, bir günlük iznin ardından çalışmalarını sürdürdü.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.03.2017 - 21:16
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana, belindeki ağrıları devam ettiği için salonda çalışan Demba Ba ile tedavisi süren Gökhan Gönül katılmadı.
Milli takımlarda bulunan Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Aras Özbiliz, Aboubakar, Mitrovic ve Quaresma da antrenmanda yer almadı.
Teknik direktör Şenol Güneş'in saha içinde yaptığı toplantıyla başlayan antrenmanda futbolcular, bir süre pas ve top kapma çalışmaları gerçekleştirdi. İkinci bölümde üçerli alan değiştirme antrenmanı yapan Beşiktaşlı futbolcular, yarı sahada oynanan çift kale maçın ardından şut idmanıyla antrenmanı tamamladı.
Öte yandan Beşiktaş'ın bugünkü çalışmasını Sultangazi ve Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği üyeleri de izledi.
Siyah-beyazlılar yarın saat 15.30'da TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlık maçı yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Siyah-beyazlılar, yabancı kontenjanı nedeniyle Jonas Svensson ve David Jurasek’le yolları ayırmayı planlıyor. Her iki oyuncunun menajerlerine de ayrılık bildiriminin yakında yapılacağı öğrenildi. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta Mert Günok ve Ersin Destanoğlu'nun eleştirilen performansının ardından kaleci transferi gündeme geldi. Siyah beyazlılar bu noktada gündemine Manchester City'de forma şansı bulamadığı için ocak ayında ayrılmak isteyen Ortega'yı aldı. -
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Hesap.com Antalyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ın kafilesi açıklandı. İşte o isimler... -
Trendyol Süper Lig'de 12. haftada Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanına konuk oluyor. Son olarak Fenerbahçe karşısında 3-2 kaybeden siyah beyazlılar Akdeniz deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. İşte muhtemel 11'ler...