Beşiktaş'a transfer yasağı
Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'na eski başantrenör ve oyunculara yapılmayan ödemeler nedeniyle FIBA tarafından transfer yasağı getirildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.11.2016 - 18:04
- Güncelleme Tarihi: 18.11.2016 - 18:25
Beşiktaş Kulübünün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Cihat Kumuşoğlu, yaptığı açıklamada, eski başantrenör Henrik Dettmann ile eski oyuncular Scottie Reynolds ve JaJuan Johnson'a yapılmayan ödemeler nedeniyle takıma verilen transfer yasağının büyütülecek bir durum olmadığını söyledi.
Kumuşoğlu, karşı taraflarla ihtilaflı olduklarını anımsatarak, "Zaman zaman böyle sıkıntılar olabilir. Muhataplarımızla ihtilaflı olduğumuz konular var. Karşı taraflarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bize sıkıntı verecek bir durum yok. Mutabakata vardığımız anda aradaki ihtilaflı durum giderilecek ve yasak kalkacak." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş 2 yabancı genç oyuncu kontenjanından birini savunmaya ayırdı. Siyah-beyazlılar, Real Madrid'in genç yeteneği Raul Asencio için Real Madrid'in kapısını çaldı. Yöneticiler sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 22 yaşındaki stoper için kiralama teklifi yaptı. Eflatun-beyazlı takımın genç oyuncunun mukavelesini uzatıp transfere izin vereceği öğrenildi. -
Son dakika transfer haberleri: Borussia Dortmund, Salih Özcan'ı 5 milyon euro karşılığında elden çıkarmak istiyor. Milli futbolcunun, Türkiye'ye transfer olabilme ihtimali çok yüksek. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Beşiktaş forması giyen Ernest Muci'yi gündemine aldı. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları... | Son dakika Trabzonspor ve Beşiktaş haberleri (TS BJK spor haberi) -
Beşiktaş son dakika transfer haberleri: Beşiktaş yönetimi, eski takımı Athletic Bilbao'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Aymeric Laporte için harekete geçti. İşte detaylar... (BJK Spor haberleri)