TBF Disiplin Kurulu, Dusan Alimpijevic'e 2 maç men cezası verdi!
TBF Disiplin Kurulu, Beşiktaş GAİN Başantrenörü Dusan Alimpijevic'e 2 maç men ve 680 bin lira para cezası verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.03.2026 19:03
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Beşiktaş GAİN Başantrenörü Dusan Alimpijevic'e 2 maç men ve 680 bin lira para cezası verdi.
TBF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş GAİN arasında oynanan Ziraat Bankası Türkiye Kupası finalinin ardından hakeme itirazlarda bulunan Alimpijevic'in, "Kişilik haklarına saldırısı" ve "Saldırı boyutuna ulaşan fiili müdahalesi" ile yayıncı kuruluşa verdiği röportajdaki sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 2 maç men ve 680 bin lira para cezasına çarptırıldığı belirtildi.
Söz konusu karşılaşmadaki disiplin ihlalleri gerekçesiyle Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye 210'ar bin lira para cezası uygulandığı aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Opet, EuroLeague Women'da finale yükseldi. -
Basketbol Süper Ligi’nde 27. hafta maçında Bahçeşehir Koleji, sahasında Karşıyaka’ya 88-74 mağlup oldu. -
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde Zaragoza’yı 63-56 mağlup ederek finale çıktı. Sarı-kırmızılılar, 19 Nisan’da Fenerbahçe Opet ile EuroLeague şampiyonluğu için karşılaşacak. -
Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2025-2026 sezonunun en değerli oyuncusu (MVP), Galatasaray Çağdaş Faktoringli basketbolcu Dorka Juhasz seçildi.