Fenerbahçeli Jilson Bango'nun ön çapraz bağında yırtık tespit edildi
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Angola Milli Takımı formasıyla sakatlık yaşayan Jilson Bango'nun ön çapraz bağında yırtık tespit edildiğini açıkladı.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.09.2025 - 13:38
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Angolalı oyuncu Jilson Bango'nun sağlık durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Sarı-lacivertliler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Angola Milli Takımı formasıyla mücadele ettiği Afrika Kupası'nda sol dizinden talihsiz bir sakatlık yaşayan oyuncumuz Jilson Bango, Milli Takım sürecinin ardından ülkemize getirilmiş ve kontrolleri sağlık ekibimizin gözetiminde devam ettirilmiştir. Medicana Ataşehir Hastanesi'nde yapılan detaylı kontrollerinin ardından sporcumuzda ön çapraz bağ yırtığı tespit edilmiştir. Jilson Bango'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
DİĞER HABERLER
-
Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş BOA, sahasında OGM Ormanspor'u 80-72 mağlup etti. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında dev bir derbi sahne alacak. Galatasaray MCT Technic, evinde ezeli rakibi Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Ligde üçer maçta ikişer galibiyet alan iki ekip de hata yapmadan yoluna devam etmek istiyor. Derbi öncesi en çok merak edilen konulardan biri ise Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Errick McCollum’un sağlık durumu oldu. Tecrübeli skorerin maçta forma giyip giymeyeceği, sarı-kırmızılı taraftarların en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Basketbol tutkunları, “Galatasaray MCT Technic-Fenerbahçe Beko maçı canlı izle” aramalarına büyük ilgi gösteriyor. Peki, Galatasaray MCT Technic - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? -
İspanya'nın en üst düzey basketbol ligi olan Liga ACB'de (Liga Endesa) atılan o son saniye basketi gündem oldu. İşte o anlar... -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4. hafta maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, konuk ettiği Trabzonspor'u 84-75 yendi.