İşte NBA'de gecenin sonuçları!
NBA'de Orlando Magic, deplasmanda Cleveland Cavaliers'i 108-103 yenerek rakibinin 16 maçlık galibiyet serisine son verdi.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.03.2025 - 10:23
Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Orlando Magic, deplasmanda Cleveland Cavaliers'i 108-103 yenerek rakibinin 16 maçlık galibiyet serisine son verdi.
NBA'de 8 maçla devam edildi. Cavaliers'in 16 maçlık serisini sonlandıran Magic'te Paolo Banchero, 24 sayı ve 11 ribauntla "double-double" yaparak takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.
Franz Wagner 22 sayı, Anthony Black 17 sayı, Wendell Carter Jr. ise 16 sayı ve 14 ribauntla maça katkıda bulundu.
Cleveland'ta Donovan Mitchell 23 sayı ve Jarrett Allen 20 sayı ve 12 ribauntla mücadele etse de mağlubiyeti engelleyemedi.
LA LAKERS, PHOENIX SUNS'I 107-96 MAĞLUP ETTİ
Los Angeles Lakers, Phoenix Suns'ı 107-96 mağlup ederek dört maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı.
Luka Doncic, 33 sayı, 11 ribaunt ve 8 asistle etkileyici bir performans sergiledi. Austin Reaves ise 28 sayı ile galibiyete önemli katkı sağladı.
Lakers'ta Jaxson Hayes 19 sayıyla oynarken Dorian Finney-Smith ise 10 sayıyla oynadı.
Suns'ta Kevin Durant 21 sayıyla öne çıkarken Devin Booker 19 sayı ve 11 asistlik performansıyla "double-double" yaptı.
SONUÇLAR
Cleveland Cavaliers-Orlando Magic: 103-108
Dallas Mavericks-Philadelphia 76ers: 125-130
Los Angeles Lakers-Phoenix Suns: 107-96
Portland Trail Blazers-Toronto Raptors: 105-102
Brooklyn Nets-Atlanta Hawks 122-114
Minnesota Timberwolves-Utah Jazz: 128-102
Los Angeles Clippers-Charlotte Hornets: 123-88
Milwaukee Bucks-Oklahoma City Thunder: 105-121
DİĞER HABERLER
-
FIBA 2027 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Tur C Grubu'ndaki 4. maçında Sırbistan'ı 94-86 mağlup eden A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda başantrenör Ergin Ataman, Avrupa'nın en iyilerinden biri olduklarını bir kez daha gösterdiklerini belirtti. -
Fenerbahçe Beko, bölgede gelen patlamalar sonucu başantrenör Sarunas Jasikevicius, oyuncu Armando Bacot, fizyoterapist Jaime Capella Bouza'nın Dubai'de, sportif direktör Uğur Ozan Sulak'ın ise Abu Dabi'de bulunduğunu duyurdu. -
FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu 4. maçında A Milli Erkek Basketbol Takımımız konuk ettiği Sırbistan'ı mağlup ederek 4'te 4 yaptı. İşte detaylar... -
FIBA 2027 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Tur C Grubu dördüncü maçında Sırbistan'ı 94-86 yenen A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda milli oyuncular Ömer Faruk Yurtseven ve Tarık Biberovic, takım olarak iyi iş çıkardıklarını söyledi.