Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'de Baskonia'ya konuk oluyor!
Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 13. haftasında 3 Aralık Salı günü deplasmanda Baskonia ile karşı karşıya gelecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.12.2024 - 15:09
- Güncelleme Tarihi: 02.12.2024 - 15:14
THY Euroleague'in 13. haftasında Fenerbahçe Beko, 3 Aralık Salı günü deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia ile karşı karşıya gelecek.
Buesa Arena'da oynanacak müsabaka TSİ 22.30'da başlayacak.
Avrupa Ligi'nin 12. haftasında 6 maçlık serisi Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan EA7 Emporio Armani Milan karşılaşmasında son bulan sarı-lacivertliler, kazanarak yeniden ritim yakalamayı hedefliyor.
Bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçı da kazanan ve ligde ikinci sırada bulunan Fenerbahçe, 12 karşılaşmada 9 galibiyet elde etti. Sarı-lacivertliler, 3 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı.
Evinde oynadığı son iki karşılaşmada Anadolu Efes ve AS Monaco'ya kaybeden İspanyol ekibinin ise ligde 12 müsabakada 5 galibiyeti bulunuyor. Baskonia, 7 karşılaşmada da rakiplerine üstünlük kuramadı ve 13. sırada yer aldı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek Anadolu Efes, mücadelede sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek oyuncularını açıkladı. İşte detaylar... -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Anadolu Efes'i normal süresi 83-83 eşitlikle biten maçın uzatma dakikalarında 97-94 yendi. -
Başkan Erdoğan, A Milli Basketbol Takımı'nın Bosna Hersek karşısındaki başarısına ilişkin konuştu. -
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane Külliyesi'nde düzenlenen AK Parti Gençlik Buluşmaları Kampüs Programı'na katıldı. Erdoğan, sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada 81 ilden 207 üniversiteden gelen öğrencilerin sorularını cevapladı, onlarla sohbet etti. Futbol kariyeri zamanlarından da bahseden Başkan Erdoğan, şimdilerde haftanın 2-3 günü basketbol oynadığını belirtti.