Panathinaikos'da Ergin Ataman: Biz buraya şampiyon olmaya geldik!
Son dakika spor haberi: Panathinaikos, THY EuroLeague Fina Four maçında Fenerbahçe Beko'yu 73-57 mağlup etti. Bu mücadele sonrasında Yunan ekibinin başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.05.2024 22:17
Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, galibiyetle sona eren Fenerbahçe Beko maçının ardından açıklamalarda bulundu.
İŞTE ATAMAN'IN SÖZLERİ:
51-50'den sonra harika savunma yaptık. Savunma gerçekten harikaydı. İyi savunma yaparsanız her maçı kazanırsınız. Bir maçımız daha var. Buraya kupa kazanmak için geldik, Fenerbahçe ile maça çıkmak için değil.
Bir yarı final maçı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Çok iyi savunma yaptık. Wilbekin'e ikili sıkıştırmalar yaptık. Saras böyle durumlarda hep 5 kısaya dönüyor. Biz o anlarda alan savunmasına geçtik ki çok yapmadığımız bir şey. Oyuncularımı kutluyorum, 12 yıl sonra Final Four'da oynayıp bu kadar tecrübeli davranmak kolay değil. Biz buraya final oynamaya değil, şampiyon olmaya geldik. Bugün 4-5 bin Pana taraftarı vardı ama pazar günü burayı OAKA'ya çevireceğiz.
Türk taraftarlara destekleri için teşekkür eden Ergin Ataman, "Bir Türk spor adamının finale yükselmesinden dolayı mutluluk yaşayan birçok vatandaşımız olduğunu biliyorum, hepsine teşekkür ediyorum." sözlerini sarf etti.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın yeni başantrenörü Frederic Dusart oldu. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasındaki derbide Beşiktaş, konuk ettiği Galatasaray MCT Technic'i 83-80 yendi. -
Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray Çağdaş Faktoring, konuk olduğu Emlak Konut'u 73-67 yendi. -
Anadolu Efes, Basketbol Avrupa Ligi'nin 6. haftasında oynanan Zalgiris maçında sakatlanan PJ Dozier'in sakatlığının yaklaşık 3 hafta süreceğini açıkladı.