RAMS Başakşehir Davie Selke'yi kadrosuna kattı
Krzysztof Piatek'in ayrılığından sonra santrfor arayışlarını sürdüren RAMS Başakşehir, Davie Selke'yi kadrosuna kattı.
- İstanbul Başakşehir FK Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.07.2025 08:56
Başakşehir, Alman ekibi Hamburg'un golcü oyuncusu Davie Selke ile 2+1 yıllık anlaşma sağladığını açıkladı.
Turuncu-lacivertli kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Almanya Bundesliga ekiplerinden Hamburg SV'de forma giyen Davie Selke ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Alman futbolcuya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig takımlarından RAMS Başakşehir, takım kaptanı Ömer Ali Şahiner'in sözleşmesini 2027-2028 sezonuna kadar uzattığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Süper Lig’de Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışını sürdüren sarı-lacivertliler, Kadıköy’de taraftarı önünde kritik bir sınava çıktı. 67 puanla zirve takibini sürdüren Fenerbahçe, güçlü rakibi Başakşehir karşısında hata yapmak istemiyor. Fenerbahçe-RAMS Başakşehir maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
RAMS Başakşehir'de sözleşmesi sona eren Brezilyalı futbolcu Leo Duarte ile yollar ayrıldı. -
Trendyol Süper Lig'in 34. ve son haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Gaziantep FK'yi 2-1 mağlup ederek ligi 5. sırada bitirdi.