Başakşehir - Kayserispor maçında elektrikler gitti!
Süper Lig'in 3. haftasında Başakşehir evinde Kayserispor'u konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda elektrikler kesildi. Mücadelenin 65. dakikasında stat bir anda karanlığa gömüldü.
- İstanbul Başakşehir FK Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.07.2020 - 22:37
- Güncelleme Tarihi: 20.07.2020 - 00:20
Süper Lig'in 33. haftasında Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan Medipol Başakşehir - Kayserispor karşılaşması sırasında elektrikler gitti. Müsabakanın 66. dakikasına girildiği sırada bir anda stadyumun elektrikleri kesildi.
Bu dakikaya kadar turuncu-lacivertlilerin 1-0'lik üstünlüğü bulunuyordu. Hakemler ve futbolcular daha sonra sahanın içinde elektriklerin gelmesini bekledi.
Yaklaşık 15 dakika süren skandal aradan sonra maç kaldığı yerden devam etti. Bunun ardından oyun devam ederken 85. dakikada bir kez daha kesinti oldu. Bir süre sonra problem giderildi ve maç kaldığı yerden 85. dakikadan devam etti.
DİĞER HABERLER
-
RAMS Başakşehir FK, Süper Lig 16. haftasında Samsunspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına, salonda gerçekleştirdiği kuvvet antrenmanıyla başladı. İşte detaylar... -
Süper Lig’de dev mücadele öncesi futbolseverler “Başakşehir-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?” sorularına yanıt arıyor. “RAMS Başakşehir-Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?” sorusu da günün en çok aranan konuları arasında. Fenerbahçe liderlik yarışında hata yapmak istemezken Başakşehir ise evinde puan hedefliyor. Maçın günü, başlama saati, canlı yayın kanalı araştırılıyor. -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Rams Başakşehir'in, Fenerbahçe ile 1-1 kaldığı maçta gol atan Bertuğ Yıldırım'a flaş bir yorum geldi. Galatasaraylı futbolcu Abdülkerim Bardakcı, mücadelede sonrası Bertuğ Yıldırım'ın paylaşımına sürpriz bir yorum yazdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan RAMS Başakşehir'de teknik direktör Nuri Şahin, maçın ardından açıklamalarda bulundu.