Medipol Başakşehir'de Göztepe maçı hazırlıkları
Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 8. haftasında 19 Ekim Cumartesi günü sahasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
- İstanbul Başakşehir FK Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.10.2019 21:01
Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın antrenman sahasında teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma ile başladığı belirtildi.
İdmanın, 5'e 2 pas oyununun ardından yapılan, savunma ve hücum çalışmasıyla ile sona erdiği ifade edildi.
Turuncu-lacivertli ekip, Göztepe maçı hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
Konyaspor ile Başakşehir yenişemedi! Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Tümosan Konyaspor sahasında Başakşehir ile berabere kaldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Başakşehir, konuk ettiği Gaziantep FK'yı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi Cihan Aydın oldu.