Bazen bir yenilgi beraberlikten iyidir!
11 Şubat 2021, Perşembe

GÜRCAN BİLGİÇ

Bazen bir yenilgi beraberlikten iyidir!

Fenerbahçeliler yine ders almadıkları hatalarını tekrarlıyorlar… Aykut Kocaman'a, Ersun Yanal'a karşı gösterdikleri tepkiyi bu kez Erol Bulut üzerinde deniyorlar. Takım ligin zirvesinde, önemli oyuncular transfer edildi, taşlar yerine oturmaya başlıyor ama iki kötü sonuç sonrasında ortalık yangın yeri gibi.
Panik bulaşıcıdır… Tribünden sahaya yansır. Böyle bir sezonda en sakin olması gereken taraf, geçmişe bakıp, hiçbir fayda görmedikleri bu öfke dilinden vazgeçmesi gereken taraftardır.

KONDİSYON SORUNU YOK
Başakşehir karşısında Erol
Bulut takımı müthiş yönetti. Üçlü savunmaya döndü, Mesut'u ikinci forvet yaptı, stoperlerini kanat bek gibi oynattı, son bölümde Serdar Aziz'i santrfor denedi ama olmadı. Hatalar oyununda her şeyi doğru da yapsanız, bazı şeyler elinizde değil. 120 dakikalık bu maçta, yaklaşık 85 dakika 10 kişi oynayıp rakiple kora kor mücadele eden Fenerbahçe takımının kondisyon problemi olmadığı da ortaya çıktı. Kupadan elenmek tabii ki üzücü, Ersun Yanal şampiyon olduğunda Fethiye'ye, Aykut Kocaman 17'de 16 yaptığında Yeni Malatyaspor'a elenmişlerdi. Rahmetli Derwall'in dediği gibi "Bazen bir yenilgi, bir beraberlikten daha faydalıdır."
BİZE ULAŞIN