Tribün ve saha kenetlenmeli

ŞAMPİYON OLUN PRİM ALIN
Aziz Yıldırım UEFA kelepçesiyle birlikte önemli kararlar aldı. Bunun başında prim ödemeyi kaldırması geliyor. Saha sonuçlarına göre değil, sezon sonu pozisyonuna göre prim vereceklerini bildirdi Yıldırım. Sonuna kadar mantık ve profesyonellik taşıyan bir duruştu bu. Ama sözleşmeye dayalı hak edişlerdeki gecikme bunun peşinden gelince, takım içinde doğal sorunlar ortaya çıktı. Ödeme yapılanlar bir tarafa, günlük hayatlarını primle sürdüren oyuncu grubu tatminsizlik yaşadı. Burada, takımdaki bölünmeyi azaltacak bir formül bulmak zorundalar. Çünkü Ersun Yanal dönemindeki şampiyonluk primlerinin ödenmediği ile ilgili duyumlar var. Şampiyon oldular, prim alamadılar. Şimdi, "şampiyon olun, prim alın" deniyor. Eğer bu ikilem yaşanıyorsa, kadro kalitesinde şiddetli erozyon yaşanan bu senede, belki de yeniden "kazanın; alın" demek gerekir.
12
F.Bahçe ve Karabük 9. haftaya 12 puanla girdi. 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı-lacivertliler, +4 averaja sahip. 4 galibiyet, 4 mağlubiyeti olan Karabük'ün averajı ise +2.
5
Jeremain Lens, F.Bahçe formasıyla 5 maça çıkarken 380 dakika sahada kaldı. Sarılacivertliler bu maçlardan 4'ünü kazanıp, tek yenilgi aldı. Hollandalı yıldız 4 asistle takımına katkıda bulundu.
1
"Burası Kadıköy burdan çıkış yok" tezahüratı bu sezon geçerliliğini yitirdi. F.Bahçe evinde oynadığı 4 maçta 1 galibiyet (G.Antep 2-1) aldı. Kayseri (3-3) ve Alanya (1-1) ile berabere kalıp, Bursa'ya (0-1) yenildi.