Fatih Tekke'den iki milli oyuncuyla flaş transfer görüşmesi!
Trabzonspor’da yeni sezon planlaması hız kazandı. Bordo-mavililer, Fenerbahçe’nin sol kanat oyuncusu Oğuz Aydın ile Borussia Dortmund’dan ayrılması beklenen ön libero Salih Özcan için temaslara başladı. Teknik direktör Fatih Tekke’nin iki oyuncuyla da birebir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.04.2026 06:40
Trabzonspor son 2 transfer döneminde sadece 1 yerli oyuncu aldı (Umut Nayir). A Milli Takım'a sadece Mustafa Eskihellaç'ı gönderen Fırtına'da, kadrodaki Türk oyuncu havuzunda ciddi bir daralma var.
Fotomaç'ta yer alan habere göre teknik direktör Fatih Tekke ile yeni sezon planlamasına şimdiden başlayan bordo-mavili yönetim, yaz transferinde takıma mutlaka potansiyelli ve üst seviye yerli isimleri kazandırmak istiyor.
Hedeflerden birisi Fenerbahçe'de ikinci yarıda sadece 12 dakika oynayan sol kanat Oğuz Aydın. Sarı lacivertlililer, Oğuz ile devam etmeyeceğini ve gelen teklifleri değerlendireceğini futbolcuya bildirdi.
Bordo mavililer, 28 yaşındaki futbolcunun menajeri ile temaslara başladı. Gündemdeki oyunculardan bir diğerinin de Salih Özcan olduğu öne sürüldü.
Uzun süredir adı Beşiktaş'la geçen 28 yaşındaki ön libero, Borussia Dortmund'da oynuyor. Fakat bu sezon Alman devinde çok az forma şansı buldu. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Salih'in Dortmund'dan ayrılması kesin gözüyle bakılıyor.
Bundesliga ekibinin sportif direktörü Lars Ricken "Sezon sonunda hem Niklas Süle hem de Salih ile yollarımızı ayıracağız" açıklaması yapmıştı. Alman basınına göre Salih için Türkiye opsiyonu çok ciddi bir seçenek. Fatih Tekke'nin alınmasını istediği 1.83 boyundaki futbolcu ile ilk temasların başladığı öne sürülüyor. Fatih Tekke'nin bizzat devreye girdiği ve futbolcularla görüştüğü öne sürülüyor.
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Gianluca Prestianni için girişimlerini sürdürüyor. Bordo-mavililer, Benfica forması giyen 20 yaşındaki Arjantinli sağ kanadın transferini sonuçlandırmak isterken, Portekiz ekibinin bu hafta içinde nihai yanıtını vermesi bekleniyor. Karadeniz temsilcisi, gelecek cevaba göre yol haritasını belirleyecek. İşte detaylar... -
Portekiz Ligi takımlarından Porto forması giyen milli futbolcu Deniz Gül hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un talip olduğu 22 yaşındaki golcünün, 3 Süper Lig devi arasından gitmek istediği kulüp ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (FB GS TS spor haberi) -
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Gianluca Prestianni transferinde sürecin uzaması üzerine alternatif isimlere yöneldi. Bordo-mavililerin, Danimarka ekibi Midtjylland'da forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Dario Osorio için girişimlere başladığı öğrenildi. İşte detaylar...