Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Ramazan Bayramı mesajı!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün X hesabından yapılan paylaşımla bordo-mavili camianın Ramazan Bayramı'nı kutladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.03.2026 09:52
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün resmi X hesabından yapılan paylaşımla bordo-mavili camianın Ramazan Bayramı'nı kutladı.
Başkan Doğan yaptığı açıklamada, "Değerli Trabzonsporlular, Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin huzurunu ve sevincini birlikte paylaşıyoruz. Bu özel günler; aynı duyguda buluşmanın, birbirimize daha sıkı bağlarla tutunmanın ve ortak değerlerimizi yeniden hatırlamanın en anlamlı vesilelerinden biridir. Kulübümüzün köklü yürüyüşünde elde edilen her başarının ardında daima bu birlik ruhu, bu dayanışma iradesi yer almıştır. Bugün de aynı bilinçle hareket ediyor; sizlerden aldığımız güçle, kulübümüzü daha ileriye taşıyacak adımları kararlılıkla atmayı sürdürüyoruz. Bayramın getirdiği bu manevi atmosferin; kalplerimize ferahlık, yarınlarımıza umut ve camiamıza güç katmasını diliyorum. Ramazan Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve büyük Trabzonspor ailesine sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Sevgi ve saygılarımla." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, sakatlığı bulunan Arseniy Batagov'un başarılı bir operasyon geçirdiğini duyurdu. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 9 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. -
Jose Mourinho'nun teknik direktörlük görevini yürüttüğü Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica, Trabzonspor'da forma giyen Felipe Augusto'yu transfer gündemine aldı. İşte detaylar... -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan canlı yayında açıklamalarda bulundu. Doğan, A Spor yayınında bordo-mavili takımdaki projeler ve transfer gelişmeleri hakkında konuştu.