Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer açıklaması!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo mavililerin kulüp dergisine açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, transfer çalışmalarına dair çarpıcı ifadeler kullandı. İşe o sözler... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.01.2026 - 11:02
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, kadro değerlendirmeleri, ihtiyaç analizleri ve devre arası transfer hazırlıklarının bir futbol aklı doğrultusunda şekillendiğini, amaçlarının günü kurtaran bir tercihten ziyade uzun vadeli bir yol haritası olduğunu belirtti.
Doğan, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında, bordo-mavili takımın birçok maçta oyun cesareti gösterdiğini aktardı.
Bireysel anlamda ciddi gelişim sinyalleri verildiğini vurgulayan Doğan, "Formanın ağırlığını hisseden, sorumluluk alan oyuncular ortaya çıktı. Bu kazanımlar geleceğin temel taşları olarak kayda geçti. Buna karşın sakatlıklar sezonun ritmini doğrudan etkiledi. Afrika Kupası'na giden oyuncular da eklenince bazı haftalarda kadro bütünlüğümüz maalesef zayıfladı. Bu eksikler oyunun sürekliliğini de zorladı. Ancak bu dönemde dahi hedefimizden kopmadık. Yarışın içinde kaldık, oyun kimliğini koruma iradesi gösterdik." değerlendirmesinde bulundu.
Ertuğrul Doğan, bu noktada en kritik başlıklardan birinin teknik direktör Fatih Tekke ile yürütülen süreç olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
"Sahaya bakışı, oyuna yaklaşımı ve kulübün geleceğine dair perspektifi tüm planlamanın merkezinde yer aldı. Kadro değerlendirmelerimiz, ihtiyaç analizleri ve devre arası transfer hazırlıkları bir futbol aklı doğrultusunda şekillendi. Amacımız günü kurtaran bir tercihten ziyade uzun vadeli bir yol haritasıdır. Devre arası transfer dönemi bu yol haritasının önemli bir adımıdır. Amacımız açıktır, takımı güçlendirecek, oyuna doğrudan temas edecek, bu yapının parçası olacak oyuncularla ilerlemek, gençlerle tecrübeyi doğru dengede buluşturmak ve sahada süreklilik sağlayacak bir yapı kurmaktır."
"AKILLA VE KARARLILIKLA İLERLEYECEĞİZ"
Trabzonspor'un hafızasında bahsettiği kültürün bulunduğunu aktaran Doğan, "Yapılan bu mirası bugünün futbol gerçekleriyle yeniden buluşturmaktır. Başkanlık makamı, teknik heyetle aynı hedefe bakıyor. Kuracağımız bu yapı ile akılla ve kararlılıkla ilerleyeceğiz. Haliyle her adım yarını düşünerek atılmaktadır. Ortaya çıkacak tablo kimliğini ve sahada ne istediğini bilen ve bunu istikrarlı biçimde ortaya koyan Trabzonspor olacaktır. Bu yol kolay değil ama doğru yoldur." görüşlerini paylaştı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Süper Lig’in 26’ncı haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Paul Onuachu, Zecorner Kayserispor karşısındaki dublesiyle ligdeki gol sayısını 20’ye çıkardı. Burak Yılmaz’a ait olan üst üste 7 maçta gol atma rekorunu egale eden Nijeryalı oyuncu, 2021-22’deki Gent dönemini de geride bıraktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Zecorner Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Kayseri'de oynanan mücadelede rakibini 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla Trabzonspor ligdeki yerini korurken puanını 57'ye yükseltti. Ev sahibi ise sahadan puansız ayrıldı. İşte karşılaşmanın ardından spor yazarlarının yaptığı değerlendirmeler... -
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Zecorner Kayserispor maçı sonrası, "Bu çağa bir isim verecek olursam, İhsan Fazlıoğlu buna 'Ahlaksızlık Çağı' diyor. Ben de buna katılıyorum." dedi. İşte Tekke'nin açıklamalarının tamamı...