Trabzonspor'a Kartal müjdesi! Fırtına'dan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür
Kartal’daki tesislerin irtifak hakkının tescil edildiği bildiren bordo-mavili kulüp, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, eski bakanlarımızdan Sayın Berat Albayrak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı. | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.08.2024 06:40
Trabzonspor'dan uzun zamandır gündemde olan Kartal Arazisi'nin kullanım hakkının yeniden alınması konusuyla alakalı yazılı bir açıklama yapıldı.
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kamuoyunda "Kartal Tesisleri" olarak adlandırılan ve geçtiğimiz aylarda irtifak hakkı sona ermiş olan İstanbul ili Kartal ilçesindeki tesislerin irtifak hakkı, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın oluru doğrultusunda 30 yıl süreyle kulübümüz adına Daimi ve Müstakil Üst Hakkı Tesisi olarak tescil edilmiştir.
Aynı şekilde, kulübümüzün ana merkezi olan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Havaalanı Altı Trabzon adresindeki, hâlihazırda kullanmakta olduğumuz tesislerin yaklaşık 40 bin m²'lik alanının irtifak hakkı da yine T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın oluru ile yeniden 29 yıllık süre için kulübümüze tahsis edilmiştir." Açıklama şu cümlelerle tamamlandı:
"Yapmayı düşündüğümüz gelir getirici çalışmalarla, kulübümüzün ekonomik yapısının sürdürülebilir ve sağlıklı bir yapıya kavuşturulmasında ciddi katkı sağlayacağına inandığımız "Kartal Tesisleri İrtifak Hakkı" dolayısıyla, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, eski bakanlarımızdan Sayın Berat Albayrak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz."
DİĞER HABERLER
-
A Spor muhabiri Yunus Emre Sel'in haberine göre genç futbolcunun transferi en kısa sürede resmiyete dökülecek. -
Yaz transfer döneminde birçok önemli ismi kadrosuna katan Trabzonspor'da sıra geldi golcü takviyesine. Bu doğrultuda bordo mavililer, İtalyan devi Juventus'ta forma giyen Jonathan David'i gündemine aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Sağ kanat transferini bitirmeye hazırlanan Trabzonspor, Gianluca Prestianni için Benfica ile görüşmelerini sürdürüyor. Tarafların 17 milyon euro bonservis bedelinde anlaşma sağladığı, transferdeki tek pürüzün peşinat ve ödeme planı olduğu öne sürüldü. İşte detaylar... -
Trabzonspor'da yeni sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-mavililer savunma hattına takviye yapmak isterken gündemine Samsunspor'dan Rick van Drongelen'i aldı. Trabzonspor ve Samsunspor'un, Hollandalı futbolcunun transferi için görüşmelere başladığı ve bonservis pazarlıklarında ciddi aşama kaydedildiği öğrenildi. Konuya dair son gelişmeleri ise A Spor Muhabiri Yunus Emre Sel aktardı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)