Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!
Süper Lig'i 3. sırada bitiren Trabzonspor, ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek. Buna göre, bordo mavililerin muhtemel rakipleri de netleşti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.05.2024 - 06:40
- Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 - 11:03
Trendyol Süper Lig'i üçüncü tamamlayan Trabzonspor'un Avrupa Ligi 2. tur ön eleme karşılaşmalarına seri başı olarak katılması kesinleşti. Fotomaç'ın haberine göre Karadeniz devinin muhtemel rakipleri de belli oldu. İşte rakipler: Tobyl Qostanai (turlarsa) (Kazakistan), Kilmarnock (İskoçya), Silkeborg IF (Danimarka), Panathinaikos (Yunanistan), Vojvodina (Sırbistan), Wisla Krakow (turlarsa) (Polonya), Paphos FC (turlarsa) (Güney Kıbrıs Rum Kesimi), Paksi FC (turlarsa) (Macaristan).
KURA 19 HAZİRAN'DA
Ayrıca Maribor'un seri başı veya muhtemel rakip olup olmayacağı perşembe akşamı İsrail Kupası şampiyonuna göre belli olacak. İsrail Kupasını eğer H. Beer Sheva kazanırsa muhtemel rakiplerden birisi Maribor değil de Maccabi Petah Tikva olacak. Bu arada rakiplerin belli olacağı kura çekimi 19 Haziran tarihinde gerçekleşecek ve ilk karşılaşma 25 Temmuz'da ikinci karşılaşma ise 1 Ağustos tarihinde oynanacak. Fırtına, sezonu 1 Temmuz'da açıyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 22’nci haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri -
Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de oynanacak 22. haftanın maçlarında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Buna göre; Trabzonspor-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem de belli oldu. İşte detaylar... -
Trabzonspor'un başarılı forveti Paul Onuachu, yalnızca Türkiye'de değil Avrupa'da da adından söz ettirmeye devam ediyor. Nijeryalı golcü; Kane, Mbappe ve Haaland gibi dünya yıldızlarının yer aldığı listeye 8’inci sıradan girmeyi başardı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor'da, 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi geri sayıma geçildi. Teknik Direktör Fatih Tekke'nin 3 puan için tüm planlarını hazırladığı ve Fenerbahçe karşılaşması öncesi o maçları referans aldığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)