Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'ın ayrılığı resmen açıklandı! İşte ödenecek bonservis
Son dakika spor haberi: Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas, Fatih Terim'in teknik direktörlük görevini yaptığı Panathinaikos'a transfer oldu. İşte detaylar... (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.01.2024 - 23:06
- Güncelleme Tarihi: 22.01.2024 - 23:15
Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı.
Fırtına'nın yıldızı Anastasios Bakasetas, Fatih Terim'in teknik direktörlük görevini yaptığı Panathinaikos'a transfer oldu.
Bakasetas için bordo-mavili ekibe 1 milyon Euro ödeme yapılacak.
Yunan yıldız bu sezon 19 maça çıkıp bu mücadelelerde takımına 5 gol ve 2 asistlik katkı yaptı.
Bakasetas, Trabzonspor kariyerinde ise toplamda 122 maça çıktı, bu mücadelelerde ise 33 gol ve 24 asist yaptı.
Tecrübeli orta sahanın güncel piyasa değeri 9 milyon Euro.
İŞTE KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA!
Profesyonel futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın, Panathinaikos FC'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre; Panathinaikos FC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1.000.000 EURO ödeme yapacaktır.
TRABZONSPOR'DAN BAKASETAS PAYLAŞIMI
Trabzonspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Panathinaikos'a transfer olan Anastasios Bakasetas'a veda etti.
Bordo-mavililerin X hesabından paylaşılan videoya "Birlikte yaşadığımız paha biçilemez anlar, kazanılan kupalar, şampiyonluklar… Seni hep güzelliklerle hatırlayacağız." notu düşüldü.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu ile ilgili dikkat çeken haberler gelmeye devam ediyor. Yıldız futbolcu bu sezon bordo-mavililerde çok önemli bir başarıya imza attı. İşte ayrıntılar... -
Trabzonspor formasıyla bu sezon sağ bek pozisyonunda istikrarlı bir grafik çizen Wagner Pina, 14 haftalık periyotta takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. 13 maçta ilk 11’de görev alıp, toplamda 1106 dakika sahada kalan Pina, takımın en istikrarlı genç oyuncularından biri oldu. -
Nijerya'nın Afrika Kupası için geniş kadrosu açıklandı. -
Trabzonspor'un yetenekli kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe, kulüp dergisine yaptığı açıklamalarda hem futbol hayatına hem de kişisel tercih ve alışkanlıklarına dair konuştu. Genç futbolcu, bir futbolcunun yaşayabileceği en güzel duygunun ‘galibiyet’ olduğunu söyledi.