Trabzonspor'da Nenad Bjelica etkisi
Son dakika Trabzonspor haberi: Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaya'yı deplasmanda 5-1 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde gol yollarında etkili oldu.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.09.2023 - 11:38
Bordo-mavili takım, geçen sezon teknik direktör Abdullah Avcı'nın son maçlarıyla başlayan, Orhan Ak ve İhsan Derelioğlu ile devam eden kötü gidişatın ardından göreve getirilen Nenad Bjelica yönetiminde, tam olarak istediği çıkışı yakalayamasa da gol yollarında daha iyi grafik sergiledi.
Karadeniz ekibi, geçen sezon ve bu sezon Bjelica yönetiminde çıktığı 12 lig karşılaşmasında rakip fileleri 27 kez havalandırarak maç başına 2,25 ortalama elde etti.
FARKLI GALİBİYETLER
Trabzonspor, Hırvat teknik adam yönetiminde, gollü ve farklı galibiyetlere imza attı.
Geçen sezon VavaCars Fatih Karagümrük'ü sahasında 4-1, Bitexen Giresunspor'u deplasmanda 4-2, Corendon Alanyaspor'u da 5-1 mağlup eden bordo-mavililer, bu sezon da Kasımpaşa'yı da deplasmanda 5-1'lik sonuçla geçti.
12 MAÇIN 11'İNDE GOL ATTI
Trabzonspor, Nenad Bjelica yönetiminde 12 lig maçının 11'inde rakip fileleri havalandırmayı başardı.
Bordo-mavililer, Hırvat çalıştırıcı ile sadece bu sezon ligin 2. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynadığı ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldığı karşılaşmada gol kaydedemedi.
Karadeniz ekibi, 12 lig maçının 5'inde 1'er gol, 2'sinde 2'şer gol, 2'sinde 4'er gol, 2'sinde de 5'er gol kaydetti.
BERABERLİK YAŞAMADI
Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde hiç beraberlik yaşamadı.
Karadeniz ekibi, 12 lig maçında 6 galibiyet, 6 mağlubiyet elde etti.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un kaptanı Edin Visca, bu sezon sahada fazla süre alamasa da soyunma odasındaki liderliği ve takım arkadaşlarına verdiği motivasyonla bordo-mavili ekipte iz bırakmaya devam ediyor. İşte detaylar... -
Trabzonspor, Süper Lig’in 13’üncü haftasında oynayacağı Rams Başakşehir maçının hazırlıklarına devam etti. -
Devre arasında orta sahaya bir takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, Kızılyıldız'ın Sloven yıldızı Timi Elsnik'i gündemine aldı. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Lech Poznan’da forma giyen 24 yaşındaki stoper Alex Douglas’ı listesine ekledi. Bordo-mavililerin İsveçli defans oyuncusu için ocak ayında harekete geçeceği kaydedildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)