Trabzon'da 1461 öğrenci tribünde kitap okudu!
Trabzon'da, "Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi" kapsamında, "Her zaman her yerde okuyoruz" etkinliği gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzonspor iş birliğinde Akyazı Stadı'nda organize edilen programda, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundan 1461 öğrenci tribünlerde kitap okudu. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.12.2022 - 14:50
Trabzon'da, "Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi" kapsamında, "Her zaman her yerde okuyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzonspor iş birliğinde Akyazı Stadı'nda organize edilen programda, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundan 1461 öğrenci tribünlerde kitap okudu.
Trabzonspor forması giyen öğrenciler "Oku" yazan koreografi gösterisi yaptı, ayrıca "Okursuz kütüphane kalmasın" yazılı pankart da açtı.
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Murat Ali Şahin, etkinliği hem temiz tribün hem de her zaman her yerde kitap okunulabileceğini göstermek için düzenlediklerini söyledi.
Etkinlik sayesinde çok eğlenen öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı için önemli bir ortam bulduğunu da anlatan Şahin, "Türkiye'ye kitap okumanın önemini anlatmak istedik. Bunu yaparken de şehrimizin en büyük marka değeri Trabzonspor'u da aramızda görmek istedik." dedi.
Şahin, Trabzonspor Kulübü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün etkinlik için gerekli tüm desteği sağladığına işaret ederek, "Etkinlik sayesinde stadyumu ilk defa gören çocuklarımız da oldu. Onların heyecanında, bu anıyla beraber hafızalarından hiç silinmeyecek bir yer edinmek istedik." diye konuştu.
Öğrencilerden Ferit Efe Usta, tribünde kitap okuduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Kitap okumayı seviyorum. Özellikle çizgi roman ve macera kitaplarını seviyorum. Bize stadyumda kitap okutmaları çok hoşuma gitti. Daha önce maçlara gelmiştim. Burada kitap okuyacağım hiç aklıma gelmezdi." ifadesini kullandı.
Ömer Yiğit Aydın ise stadyuma ilk defa geldiğini vurgulayarak, "Burası bizim evimiz, burada kitap okumak çok değişik, çok eğlenceli. Maçlara gelmedim daha önce. İlk defa geldim stada, çok güzel. Bundan sonra her zaman geleceğim stadyuma." dedi.
Etkinlik, öğrencilerin Trabzonspor'a tezahüratlarının ardından sona erdi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bir yerel gazeteye açıklamalarda bulundu. Tekke yaptığı açıklamalarda, Trabzon şehrine dair ve kulüpteki durumu hakkında dikkat çeken sözlere yer verdi. İşte detaylar... -
Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ertuğrul Doğan Galatasaray-Samsunspor maçındaki hakem kararları ve gündeme dair A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, "Bir futbolsever olarak dünkü maçta yaşanan son dakika penaltı pozisyonu tam bir skandal. Samsunspor'un ciddi anlamda hakkı yenmiştir. VAR'daki olaya nasıl hata diyeyim? Ben 9 yıldır yöneticilik anlamında bu işin içindeyim, 3 yıldır da başkanım. Ben bunu gördüğüm zaman ben buna hata demem. Bu hata değil, bu yanlıştır. Sayın federasyon başkanımızı tanıyan biri olarak bu konuda gerekeni yapacağını düşünüyorum." dedi. -
Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan 2 isimden müjdeli haber geldi. Tim Jabol Folcarelli ve Augusto bir maçlık sakatlık sürecinden sonra, Göztepe maçı öncesinde yapılan antrenmanda takımla çalışmalara başladı. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 7 Aralık Pazar günü deplasmanda Göztepe ile kozlarını paylaşacak. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)