TRABZONSPOR HABERLERİ - Fırtına Kadıköy deplasmanında! İşte muhtemel 11'i
Lider Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasında derbide Fenerbahçe'ye konuk olacak. Kadrosunda birçok oyuncusu eksik olan bordo-mavililer Kadıköy'den 3 puanla ayrılmak istiyor. İşte Trabzonspor'un Fenerbahçe maçı muhtemel 11'i...
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.03.2022 16:48
- Güncelleme Tarihi: 06.03.2022 16:49
Trabzonspor derbi stratejisini belirledi, maç saatini bekliyor. Fotomaç'ın derlediği habere göre teknik direktör Abdullah Avcı, galibiyet planını kanatlar üzerine yaptı.
Ataklarda toplar en çabuk şekilde bu bölgede oynayacak Anthony Nwakaeme ile Edin Visca ile buluşturulacak. Sonrasında Andreas Cornelius'a servis edilecek.
Bakasetas da arkada konumlanıp, sekecek topları kaparak sert şutlarla gol arayacak. Orta sahada hakimiyeti ele geçirme görevi ise Berat Özdemir ile Manolis Siopis ikilisinde olacak.
STRES YASAK, İNANÇ TAM
Abdullah Avcı, oyunculardan hazırladığı plana sadık kalmalarını istedi. Skorun gidişatına göre B ve C planları devreye alınacak.
Oyuncuları strese sokmamak için hazırlıkları diğer maçlardan farklı tutmayan Avcı, "Kazanırsak da kaybedersek bizim için sadece 3 puanlık bir maç. Ama bu galibiyetin anlamı elbette farklı olacak. Kazanacak güce sahibiz. Çıkıp kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İnanarak oynayın. Herkes arkadaşının eksiğini kapatmak için ekstra mücadele etsin" dedi.
KARTAL'A KARŞI 4-1 ÜSTÜN
Abdullah Avcı ile İsmail Kartal rekabetinde Avcı 4-1 üstün. İki teknik adam geçmişte 8 kez karşı karşıya geldi. Avcı'nın takımları 4 galibiyet alırken, Kartal 1 kez kazandı (F.Bahçe-Başakşehir 1-0 / 2015). 3 maçta eşitlik bozulmadı. En son geçen sezon Trabzon-Konya mücadelesinde gülen 3-1 skorla Avcı oldu.
SERİ 6 MAÇA ÇIKACAK
Fırtına, Fenerbahçe'yi yenerse ligdeki galibiyet serisini 6 maça taşıyacak. Yenilmezlik serisi ise 12 maça çıkacak (8G/3B). Süper Lig'deki son 5 maçından galibiyetle ayrılan bordomavililer 12 gol attı, kalesinde ise 4 gol gördü. Karadeniz ekibi, ligde bu sezon deplasmandaki 13 maçının 10'unu kazandı (2B/1M).
AVCI EŞİTLİĞİ BOZMAK İSTİYOR: 1-1
Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında F.Bahçe ile 3. kez karşılaşacak. Tecrübeli hoca, 2020-21'deki ilk maçı Trabzon'da 1-0 kaybetti. Bu sezon 9. haftada 3-1'lik skorla rakibini devirdi. Avcı kariyerinde ise F.Bahçe'ye karşı 25 maçta (9G/12M/4B) elde etti.
KUPADA DEVİRDİ SIRA GELDİ LİGE
Trabzonspor, F.Bahçe'yi ligde 24 yıldır deplasmanda yenemiyor (13M/11B). Kadıköy'de son lig galibiyetini 1997'de 3-1'lik skorla alan bordo-mavililer hasreti bugün bitirmek istiyor. Fırtına, kupada geçen sezon rakibini İstanbul'da 3-1 mağlup etmişti.
İŞTE TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ
Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Puchacz, Berat, Siopis, Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Levski Sofya forması giyen Venezuelalı stoper Christian Makoun’u transfer listesine aldı. -
Trabzonspor, Portekizli futbolcu Noah Saviolo ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor’da Gündem Özel programına katılarak ve gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Doğan'ın açıklamalarını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz... -
Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavililer son olarak Muhammed Cham'ın Sırbistan ekibi Crvena Zvezda takımına kiralandığını resmen duyurdu.