SON DAKİKA TRABZONSPOR HABERİ: Çifte standart! Trabzonspor'a farklı Beşiktaş'a farklı karar
Trabzonspor'da Vitor Hugo'nun Konyaspor deplasmanında gördüğü kırmızı kartın ardından, 2 hafta sonra Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın da benzer bir pozisyonda sarı kart ile cezalandırılması Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Bazı taraftarlar, "Aynı pozisyonun birine kırmızı diğerine sarı. Bu resmen çifte standart" yorumu yaptılar. İşte detaylar... | Son dakika spor haberi (TS haberleri)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.10.2021 - 06:40
Süper Lig'de Vitor Hugo'nun Konyaspor deplasmanında gördüğü kırmızı kartın üzerinden 2 hafta geçmeden aynı pozisyon Beşiktaş ile Sivasspor arasındaki karşılaşmada yaşandı. Fotomaç'ın haberine göre; Konya'da Trabzonspor'un Brezilyalı stoperi Vitor Hugo, rakibi Skubic'in ayak bileğine sert bir müdahalede bulunmuş ve hakem Halil Umut Meler tarafından kırmızı kartla cezalandırılmıştı. Tüm Türkiye bu kararın doğru olduğu yönünde görüş bildirmişti.
TARAFTAR KIZGIN
Beşiktaş ile Sivasspor arasında önceki gün oynanan mücadelede Vitor Hugo'nun pozisyonunun aynısı yaşandı. Bu kez aktörler ve hakem farklıydı. Karar da farklı oldu. Beşiktaşlı Josef, Sivaslı Felix'in ayak bileğine birkaç saniye bastı. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu pozisyonu sadece sarı kartla geçti. Hakem yorumcuları bu pozisyonun da kırmızı kart olması gerektiği yönünde görüş bildirdiler. Trabzonspor taraftarları da "Aynı pozisyonun birine kırmızı diğerine sarı. Bu resmen çifte standart" yorumu yaptılar.
TOROĞLU VE YILDIRIM: YÜZDE YÜZ KIRMIZI
Usta yorumcu Erman Toroğlu ve Bülent Yıldırım da Josef'in müdahelesinin Vitor Hugo'nun yaptığı faulden farklı olmadığını belirttiler. Toroğlu "Josef'inki kırmızıoğlu kırmızı" dedi. Yıldırım da "Burada doğru karar kırmızı kart olurdu. Bilek de kırılabilirdi, tendon da kopabilirdi" ifadelerini kullandılar.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında ikas Eyüpspor’u yenerek 131 hafta sonra ligde üst üste 4 maç kazanma serisi yakalamayı hedefliyor. İşte detaylar... -
Trabzonspor, ilk gününden itibaren yakından takip ettiği 'Mattia Ahmet Minguzzi davası' ile ilgili resmi sosyal medya kanalları üzerinden paylaşımda bulundu. Ahmet Minguzzi'nin davasında açıklanan kararın ardından yapılan paylaşımda 'Kuzey unutmaz Ahmet... Unutmaz!' ifadeleri yer aldı. Fırtına'nın ardından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da paylaşımlarda bulundu. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in ilk 9 haftasında topladığı 20 puanda 2. sırada yer alan Trabzonspor'da, golcüler Paul Onuachu ve Felipe Augusto bu haftayı da boş geçmedi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'ın ardından 2. sıraya yerleşen Trabzonspor, rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a oranla daha düşük bütçeyle çok daha başarılı işlere imza atıyor. İşte detaylar... (TS spor haberi)