Son dakika transfer haberi: İtalyan gazeteci duyurdu! Trabzonspor Andreas Cornelius'u bitiriyor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, golcü arayışı devam ediyor. Bordo mavililerin, forvet transferindeki 1 numaralı hedefi olan Andreas Cornelius, Trabzon'dan ev baktı. Danimarkalı oyuncu, Fırtına'ya gelmek için maaşında da fedakarlık gösterdi. Ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, bordo-mavililer, yıldız futbolcu ile 4 yıllık anlaşma sağladı. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.08.2021 16:21
- Güncelleme Tarihi: 08.08.2021 17:45
Transfer operasyonunda önceliğini forvet hattına veren Trabzonspor, 3 isimle görüşme halindeydi. Cagliari'nin İtalyan santrforu Alberto Cerri ve Dnipro- 1'in Ukraynalı yıldızı Artem Dovbyk'in yanında öncelik ise Parma'nın 28 yaşındaki golcüsü Andreas Cornelius'tu.
Bordomavililer ile Cornelius arasında yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi ve dün oyuncunun menajeri Trabzon'a geldi. Facetime üzerinden Trabzon'dan ev bakan Ukraynalı'nın istediği rakamla Fırtına'nın önerisi arasındaki farkın 1 milyon Euro'ya kadar indiği bildirildi.
ANLAŞMA 4 YILLIK
İtalyan Gazeteci Gianluca Di Marzio, Cornelius'un Trabzonspor ile 4 yıllık anlaşma sağladığını ve imzaların yakın zamanda atılacağını duyurdu.
MENAJERİ TRABZON'A GELMİŞTİ
Öte yandan Cornelius'un menajerinin, oyuncuyla sürekli irtibat halinde olduğu ve Danimarkalı golcünün kalacağı ev için incelemeler yaptığı öğrenilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nin ikinci haftasında İskoçya'nın Hearts takımını konuk edecek. Papara Park'ta saat 19.45'te başlayacak müsabakayı, Belçikalı hakem Lawrence Visser yönetecek. Bordo mavililer karşılaşmadan zaferle ayrılarak 2'de 2 yapmayı hedefliyor. İşte maçın muhtemel 11'leri... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş maçını da boş geçmeyen Trabzonspor'un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah, gol krallığında zirveye yükseldi. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor'un dünyaca ünlü yıldızı Muhammed Salah, Avrupa’nın büyük 5 ligi dışında forma giyen futbolcular arasında yapılan Elo derecelendirmesinde 7 günde 10 puan kazanıp zirveye çıktı. 2. sırada ise Lionel Messi yer aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.