Hüseyin Cimşir: “Önemli bir oyuncu kaybettik”
Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, “Faulü bizim atmamız gerekirken, hakemin vermediği bir faul, bize kırmızı kart olarak geri dönüyor. Önemli bir oyuncuyu kaybettik” dedi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.02.2020 20:35
Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor, başkentte Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Karadeniz ekibi sahadan 2-0 galip ayrıldı. Trabzonspor aldığı galibiyetle puanını 41'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Sörloth'un gördüğü kırmızı kart hakkında konuştu. Çimşir, pozisyon içinde faulü Trabzonspor'un kullanması gerektiğini savunarak, "Faulü bizim atmamız gerekirken, hakemin vermediği bir faul, bize kırmızı kart olarak geri dönüyor. Oyunculara sakin olmaları gerektiğini sahada kalmaları için mücadele etmeleri gerektiğini, mücadele etmelerini söyledim. Önemli bir oyuncuyu kaybettik. Bundan sonrasıyla ilgili onların da bizim de Trabzonspor oyuncularının hepsinin sahada kalmak için daha çok mücadele etmeleri gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Penaltı pozisyonuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Çimşir, "Penaltı pozisyonu, penaltı. Direkt tabanı var oyuncunun, benim tarafımdan bakıldığı zaman net penaltı" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Akyazı'da kozlarını paylaşacak. Bordo-mavililer sahasında kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak isterken, siyah-beyazlılar deplasmanda 3 puan almayı hedefliyor. İşte Trabzonspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri... -
Trabzonspor'da, KuPS galibiyetinin ardından gözler Beşiktaş derbisine çevrildi. Bordo-mavili ekibin futbolcuları Thomas Reis yönetiminde galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. -
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı.