Trabzonspor'da Antalyaspor maçı hazırlıkları
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 5 Nisan Cuma günü Antalyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.04.2019 01:16
Futbolcular, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaptı. Oyuncular, idmanlarda taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi.
Futbolculardan Kamil Ahmet Çörekçi takımdan ayrı olarak özel çalışırken, ligin ilk yarısında Medipol Başakşehir maçında sakatlanan futbolcu Joao Pereira da takımla koşu çalışmalarına devam etti.
Öte yandan İstanbul'daki tedavisi tamamlanan ve bugün Trabzon'a dönen Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi de antrenmana gelerek, takım arkadaşlarına saha kenarından destek verdi. Tedavisi artık Trabzon'da devam edecek olan Onazi, Karaman ile de bir süre sohbet etti.
Yarını izinli geçirecek Trabzonsporlu futbolcular, 26 Mart Salı günü yapacakları antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi. -
Trabzonspor, milli arada kardeş kulübü Drogheda United ile oynadığı dostluk maçında 1-0 mağlup oldu. 13 yıl sonra yeniden karşılaşan iki ekibin mücadelesinde konuk takımın galibiyet golünü 86. dakikada Edwin Agbaje kaydetti. -
Trabzonspor, ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek için Dinamo Kiev forması giyen 21 yaşındaki Taras Mykhavko’yu gündemine aldı. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor.