Trabzonspor'a iki İranlı stoper! Hosseini ve Pouraliganji...
Trabzonspor, Hosseini transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo mavili ekip Trabzon'a gelen oyuncu ile sözleşme imzalanacak.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.07.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 26.07.2018 14:11
Daha önce İranlı sol kanat oyuncusu Vahid Amiri'yi kadrosuna katan, en büyük önceliği olan stoperde ise istediği takviyeyi yapamayan bordo mavililerde bombalar ardı ardına patlıyor.
Trabzonspor, ilk olarak daha önce anlaşmaya varılan ancak kulübünün çıkardığı sorunlar nedeniyle transferi askıya alınan 22 yaşındaki İranlı stoper Majid Hosseini'yi imza atmak için bugün Trabzon'a getirdi.
STOPERE İKİNCİ İRANLI!
Karadeniz ekibi savunmaya ikinci takviyeyi de İran'dan yapıyor. 26 yaşındaki İranlı stoper stoper Morteza Pouraliganji bu akşam Trabzon'a geliyor. Son olarak Katar ekibi Al Sadd'da forma giyen ve şu an blonservisi elinde olan Morteza ile Trabzonspor'un sözleşme imzalaması bekleniyor.
İranlı stoperin piyasa değeri transfermarkt verilerine göre 1,5 milyon euro olarak görülüyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Muhammed Salah, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak KuPS maçında gol atması halinde bordo mavili formayla Avrupa’da ilki yaşayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Beşiktaş ile oynayacakları maçlar öncesinde deplasman yasağının kaldırılmasını istedi. Bordo mavili kulüp resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada, iki takım taraftarlarının da deplasmanda takımlarını destekleyebilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. -
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu. -
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde Finlandiya temsilcisi KuPS Kuopio ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.