İskenderunspor'dan deprem sonrası yardım çağrısı!
Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17'de Kahramanmaraş merkezli Richter ölçeğine göre 7.4 büyüklüğünde depremle sallandı. İskenderunspor, teknik heyetten 2 antrenörün göçük altında kaldığını ve acil yardım beklediğini açıkladı.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.02.2023 12:07
- Güncelleme Tarihi: 06.02.2023 12:24
İskenderunspor, iki antrenörün göçük altında kaldığını ve acil yardım beklediklerini duyurdu.
Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17'de Kahramanmaraş merkezli Richter ölçeğine göre 7.4 büyüklüğünde depremle sallandı. AFAD'dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yurdun büyük bölümünden hissedildi. TFF 2'nci Lig ekibi İskenderunspor, yaşanan depremin ardından iki antrenörün göçük altında kaldığını belirtirken, tüm kulüp personellerinin ve oyuncuların, kurtarma çalışmalarına dahil olduğunu bildirdi.
İskenderunspor'un paylaşımı şu şekilde: "Yaşanılan deprem sonrası teknik heyetimizden iki hocamız göçük altında kalmıştır. Tüm kulüp personellerimiz ve oyuncularımız hem hocalarımızı hem de göçük altında kalan diğer vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışmaktadır. İskenderunspor Kulübü olarak; AFAD ve tüm yetkili kurumlardan İskenderun için ACİL YARDIM beklemekteyiz."
İŞTE YAPILAN PAYLAŞIM:
DİĞER HABERLER
-
FIFA Disiplin Komitesi, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hatayspor'a 6 puan silme cezası verdi. -
Türk sporunun gelişimi ve daha geniş kitlelere ulaşması için yatırımlarını kararlılıkla sürdüren Türk Telekom, futbol heyecanını Tivibu platformu aracılığıyla izleyicilerle buluşturuyor. Şehrinin takımını destekleyen ve üst lig yolundaki mücadeleye ortak olmak isteyen taraftarlar, 5-6 Eylül 2026 tarihlerinde başlayacak Nesine 2. ve 3. Lig 2026-2027 sezonunda toplam 5 grupta mücadele eden 89 futbol kulübünün sezon boyunca sürecek heyecanını, yüksek yayın kalitesiyle Tivibu Spor kanallarından takip edebilecek. Karşılaşmalar aynı zamanda Tivibu Go ve Yaay uygulaması üzerinden de istenilen ekrandan izlenebilecek. -
Türk Telekom, 5-6 Eylül'de başlayacak Nesine 2. ve 3. Lig 2026-2027 sezonu karşılaşmalarını Tivibu platformu ve Yaay uygulaması üzerinden sporseverlerle buluşturacak -
Elazığspor, Ali Yeşilyurt'un geçici transferi için Galatasaray'la anlaşma sağladı.