Erkan Zengin Fatih Karagümrük'te
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fatih Karagümrük, Türk asıllı İsveçli oyuncu Erkan Zengin'i renklerine bağladı.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.04.2019 - 17:28
İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, daha önce Türkiye'de Beşiktaş, Eskişehirspor ve Trabzonspor formalarını terletmiş olan Erkan Zengin'in bu sezon kırmızı siyahlı forma için ter dökeceği belirtildi.
Karagümrük Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde: "Kulübümüz Erkan Zengin'i renklerine bağladı. Daha önce Süper Lig'de Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor formaları giymiş olan ve İsveç Milli Takımı'nda 21 maça çıkmış deneyimli futbolcu artık kırmızı siyahlı formamızın başarısı için ter dökecektir."
"PARA İÇİN DEĞİL, KARAGÜMRÜK'Ü ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN GELDİM"
Transferinin ardından kulübün internet sitesine kısa bir açıklamada bulunan Erkan Zengin, "Buraya para için değil, Karagümrük ve Süleyman (Hurma) Abi'yi arkadaşlarımla birlikte şampiyon yapmaya geldim" dedi.
Fatih Karagümrük, Erkan Zengin'in yanı sıra daha önce Spor Toto Süper Lig'de forma giymiş olan Turgut Doğan Şahin ve Mehmet Batdal'ı da kadrosuna katmıştı.
Kaynak: DHA
DİĞER HABERLER
-
Nesine 2. Lig ekiplerinden KCT 1461 Trabzon FK'de teknik direktörlük görevine getirilen Olcay Şahan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. -
TFF 2. Lig'de oynanan maçta sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Şanlıurfaspor-Elazığspor karşılaşmasını yöneten hakem Berkay Erdemir, ikinci yarıda sarı kartını soyunma odasında unuttu. İşte detaylar... -
Altınordu'nun altyapısından yetişen 20 yaşındaki kaleci Arif Şimşir, kritik maçta 2 penaltı kurtararak dikkat çekti. Kulüp,Yeşilyurt tesislerine 10 milyon TL yatırımla FIFA onaylı suni çim sahalar yaparak genç futbolculara modern ve güvenli antrenman imkanı sunmaya karar verdi. İşte detaylar... -
FIFA Disiplin Kurulu, TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'a 6 puan silme cezası verdi.