Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar istifa etti
TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, 5-0'lık Balıkesirspor yenilgisinin ardından istifa ettiğini açıkladı.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.02.2017 - 22:10
- Güncelleme Tarihi: 19.02.2017 - 22:10
Feyyaz Uçar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Balıkesirspor'un oyunun her alanından kendilerinden üstün bir oyun sergilediğini, 3-0 olduktan sonra dahi çok tepki veremediklerini söyledi.
Yakaladıkları 1-2 pozisyonu da değerlendiremediklerini aktaran Uçar, şöyle konuştu:
"Bu saatten sonra oyunla ilgili bir şey söylemenin bir anlamı yok. Ben şu andan itibaren Bandırmaspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa ediyorum. Çünkü bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Bu durumda takım değiştirilemeyeceğine göre hocanın değişmesi gerekiyor. Bundan sonra Bandırmaspor'a başarılar diliyorum. Zor bir görevdi. Takımı 9 maçta 5 puanla almıştık. Elimizden geleni yaptık ama başaramadık."
BALIKESİRSPOR CEPHESİ
Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök ise farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti.
Bandırmaspor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini ve sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldıklarını aktaran Cangök, "Bandırmaspor'a da geçmiş olsun. Sanırım Feyyaz hoca da istifa etmiş ama maalesef bu işler böyle. Balıkesirspor bugün çok iyi bir galibiyet aldı. Maçın başında sonuna kadar üstün oynadık. Genç oyuncularımıza da zaman zaman şans vermeye çalışıyoruz. Balıkesir ve Balıkesirspor adına çok iyi bir sonuç oldu." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Bandırmaspor, Eminevim Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. -
Trendyol 1. Lig’in 28. haftasında Manisa FK, evinde Arca Çorum FK'ya 1-0 mağlup oldu. -
Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Atko Grup Pendikspor deplasmanda Adana Demirspor'u farklı geçti. İşte detaylar... -
1’inci Lig’in 28’inci haftasında Sakaryaspor sahasında SMS Grup Sarıyerspor’u konuk etti. Karşılaşma golsüz eşitlikle bitti.