Spor camiasından 18 Mart Çanakkale Zaferi paylaşımları!
Spor camiası, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından mesaj yayımladı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.03.2026 09:25
Spor camiası, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yaptı.
TFF: Bir Destandır Çanakkale! 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümünde bu toprakları bize ebedi vatan kılan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını; en hayasızca akınlara göğüslerini siper eden aziz şehitlerimizi, ebediyete göç eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
BEŞİKTAŞ: 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümünde başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Vatan savunmasında yitirdiğimiz sekiz kahraman oyuncumuzun emanetine ilelebet sahip çıkacağız. "Biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var."
FENERBAHÇE: Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 111. Yılı kutlu olsun!
GALATASARAY: 111 yıldır gururla… ÇANAKKALE GEÇİLMEZ! Şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan #18MartÇanakkaleZaferi'nin yıl dönümünde, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
TRABZONSPOR: 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümünde; başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları canları pahasına savunan aziz şehitlerimizi minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 2026-2027 sezonu için geri sayım sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu ilk hafta maç programını açıkladı. -
Portekiz Ligi takımlarından Porto forması giyen milli futbolcu Deniz Gül hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un talip olduğu 22 yaşındaki golcünün, 3 Süper Lig devi arasından gitmek istediği kulüp ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (FB GS TS spor haberi) -
37 yaşındaki Gabonlu futbolcu Pierre-Emerick Aubameyang, Trendyol Süper Lig'in yeni takımlarından Çorum FK'dan kendisine gelen transfer teklifini reddetti. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Yeni sezon öncesi ilk dış transferini gerçekleştiren Erzurumspor, Bosna Hersek Milli Takımı'nın stoperi Nihad Mujakic'i kadrosuna kattı.