City’den Galatasaray'a Nasri müjdesi
Transferin hızlı takımlarından Galatasaray'a İngiliz devi Manchester City'den müjdeli haber geldi. İngiliz ekibi Samir Nasri’nin bonservisini 5 milyon euro’ya kadar çekti.
Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
Arda Turan öncesi Samir Nasri'yle görüşen Galatasaray'a güzel haber... Menajerlerin görüşmeleri yürüttüğü Fransız yıldız için 12 milyon euro'dan kapıyı açan Manchester City büyük bir indirime gitti. İngilizler, Guardiola'nın takımda düşünmediği Nasri için talebini 5 milyon euro'ya çekti. Sarı- kırmızılı yönetimin, Arda Turan'dan gelecek haberlere göre Samir Nasri'nin transferini yeniden gündemine alacak.
KİRALIK OYNADI
Marsilya ve Arsenal forması da giyen Samir Nasri geçen sezon Sevilla'da kiralık forma giydi. Fransız yıldız, bu maçlarda 3 gol atarken 3 de asist yaptı. City ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun market değeri ise 20 milyon euro.
Fotomaç