Stjepan Tomas: Çok bireysel hata yaptık
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Galatasaray'a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada “Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Golden sonra gardımız düştü. Hücumda çok etkisiz kaldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bireysel hatalar çok yaptık." ifadelerini kullandı.
- Rizespor Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.11.2020 - 22:01
Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor sahasında karşı karşıya geldiği Galatasaray'a 4-0'lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından Stjepan Tomas, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli teknik direktör yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Golden sonra gardımız düştü. Hücumda çok etkisiz kaldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bireysel hatalar çok yaptık. Değişikliklerle toparlama çalıştık ancak bireysel hatalarla çok kötü gardımız düştü ve üzüldük. Remy bu hafta son iki gün antrenmana çıktı. Bunun için Skoda'yı tercih ettik. Fernando toparlamaya başladı o da bize katkı verecektir. Maalesef bugün kötü oynadık."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın kalecisi Yahia Fofana ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. -
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Gençlerbirliği karşılaşması ile ilgili, "Maç tipik bir beraberlik maçıydı. Ama çok şükür bu maçtan 3 puanı kazandık" dedi. -
Trendyol Süper Lig’in 5. haftası, Karadeniz’in ev sahibi olduğu kritik bir mücadeleyle sona eriyor. Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği, haftanın kapanış maçında kozlarını paylaşıyor. Her iki ekip de sezona istedikleri başlangıcı yapamazken, bu karşılaşma onlar için adeta bir çıkış fırsatı niteliğinde. Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Angolalı kanat oyuncusu Loide Augusto'yu kiralık olarak renklerine bağladı.