Ümit Milliler, Litvanya'yı devirdi! İşte maçın özeti
Ümit Milli Takımımız, 2027 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında Litvanya'yı 2-1 yendi.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.11.2025 21:21
- Güncelleme Tarihi: 18.11.2025 22:42
Ümit Milli Futbol Takımı, 2027 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında Litvanya'yı 2-1 mağlup etti.
LSC Druskininkai Stadı'nda oynanan karşılaşmada Türkiye, Litvanya'ya konuk oldu.
Milli takım, Ali Habeşoğlu'nun 2. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Litvanya, 75. dakikada Domantas Sluta'nın fileleri havalandırmasıyla beraberliği sağladı: 1-1. Bu golden 2 dakika sonra yeniden sahneye çıkan Ali Habeşoğlu, skoru 2-1'e getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Ümit Milli Futbol Takımı, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla 5 takımın yer aldığı H Grubu'nda 3. galibiyetini elde eden Türkiye, puanını 11'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.
Dördüncü yenilgisini yaşayan Litvanya ise 1 puanda kaldı.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar A Ligi'nde Fransa ile Kocaeli'de, İtalya ile Bursa'da karşı karşıya gelecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
UEFA Uluslar A Ligi'nde ilk kez boy gösterecek A Milli Futbol Takımı'nın Belçika ve Fransa maçlarını oynayacağı statlar belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
UEFA Uluslar Ligi'nde Fransa, Belçika ve İtalya ile aynı grupta yer alan A Milli Takımımızın maç takvimi belli oldu. İşte detaylar... -
Juventus'ta forma giyen milli oyuncumuz Kenan Yıldız'ın, geçireceği ameliyattan dolayı sahalardan 3 ay uzak kalması bekleniyor. Yıldız futbolcu, A Milli Takımımızın Uluslar Ligi'nde oynayacağı Fransa, İtalya ve Belçika maçlarını kaçıracak.