Uğurcan Çakır'dan İspanya maçı sözleri!
A Milli Takım'ımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu beşinci maçında Bulgaristan'ı 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.11.2025 22:35
A Milli Takım'ımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu beşinci maçında Bulgaristan'ı 2-0 yendi. Karşılaşmanın ardından Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. Çok üzüldük. Bugün burada işimiz futbol. İşimizi yapmak zorundayız, ne durumda olursak olalım. Onun için buradayız. Aslında ilk yarı 30 dakika fena oynamadık. Kontrol tamamen bizdeydi. 45'e kadar biraz düştük. İçeri girince İspanya'nın 3-0 önde olduğunu öğrendik. Biraz daha stabil oynayıp 2-0 kazanmak istedik. 90 dakika kontrol bizdeydi ama Bulgaristan iyi mücadele etti, 1 topları direkten döndü. Çok şükür... Bulgaristan bence iyi mücadele etti. Ümitlerimiz vardı. Gürcistan puan alabilir diye bekliyorduk. İlk yarı 3-0 önde olunca onlar, ümitlerimiz suya düştü. Bu galibiyeti hak ettik. Ülkemize armağan olsun. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Güzel ülkemizin başı sağ olsun."
"İspanya maçında iddiamız olmasa da büyük bir maç, iddiamız büyük. İlk maçta kötü oynadık, ağır yenilgi aldık. Bizi kendimize getirdi. Dersler aldık. O maçta bir 3 puan kaybettik. Grupta hedefimiz ikincilikti. İspanya, dünyanın en iyi takımı ve kupanın favorisi. Gerçekçi olmak lazım. 12 puan. O maç dışında kaybetmedik. İlk maçın derslerinden yararlanıp ülkemizi mutlu etmek istiyoruz. Her şey bunun için..."
DİĞER HABERLER
-
A Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından hareketli günler yaşanıyor. Bu doğrultuda millilerin, Montella sonrası 1 numaralı hoca adayı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Son dakika spor haberleri | Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından TFF'nin A Milli Takım için getireceği yeni antrenör merakla bekleniyor. Hacıosmanoğlu ve yönetiminin, Shakhtar Donetsk'in başında bulunan Arda Turan için bir teklif götürdüğü ve genç teknik adamın bu teklife yanıt verdiği öğrenildi. -
A Milli Futbol Takımı'nda yolların ayrıldığı teknik direktör Vincenzo Montella, veda mesajı yayımladı. -
Sabah gazetesi spor yazarları; Levent Tüzemen, Bülent Timurlenk, Ömer Üründül ve İskender Günen, Arda Turan'ın A Milli Takım'ın başına geçme ihtimaliyle ilgili değerlendirmeler yaptı.