A Milli Futbol Takımı Hollanda'ya geldi
A Milli Futbol Takımı, salı günü Japonya ile Belçika'da oynayacağı özel maç öncesinde kamp yapacağı Hollanda'nın Sittard şehrine geldi.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.09.2023 - 22:51
A Milli Futbol Takımı, Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'ndan kalkan Türk Hava Yolları'na ait uçakla, 3 saat 15 dakikalık yolculuğun ardından Maastricht Aachen Havalimanı'na ulaştı. Kafileyi T.C. Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal ve Deventer Başkonsolosu Muammer Hakan Cengiz karşıladı.
Milli futbolcular kendilerini bekleyen bir grup taraftarla fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı. Kafile, daha sonra otobüsle kamp yapacağı otele geçti ve dinlenmeye çekildi.
Ay-yıldızlılar TSİ 18.00'de Belçika'nın Genk şehrinde yer alan Cegeka Arena'da maç öncesindeki son çalışmasını yapacak. Teknik Direktör Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu TSİ 17.00'da basın toplantısı düzenleyecek.
DİĞER HABERLER
-
Ay-Yıldızlılar, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri öncesi eksiklerini görmek ve takım uyumunu güçlendirmek için bu özel maçta sahaya çıkıyor. Futbolseverler için heyecan dolu bir mücadele olacak. -
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Riyad 2025 İslami Dayanışma Oyunları finalinde Kazakistan'ı 34-31 mağlup ederek, üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaştı. -
Dünya Kupası Avrupa Elemelerine hazırlanan A Milli Kadın Futbol Takımımız hazırlık maçında konuk ettiği Arnavutluk ile berabere kaldı. İşte detaylar... -
FIFA'dan yapılan açıklamada, kıtalararası play-off eşleşmelerinden iki ve Avrupa elemelerinden gelecek dört ülkenin 4. torbaya yerleştirileceği belirtildi.