Bilal 2 maç sonra kaleye geçti
Kayserispor kalecisi Bilal Bayezit, 2 maç sonrasında yeniden sahaya çıktı.
- Kayserispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.10.2022 17:10
- Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 13:52
Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'da kaleci Bilal Bayezit formasına kavuştu. Eyüpspor ile oynanan maç sonrasında sakatlık yaşayan ve Trabzonspor ile Göztepe maçlarında forma giyemeyen file bekçisi, ligin 7. haftasında oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçında formasına kavuştu. Müsabakaya ilk on birde çıkan ve 90 dakika boyunca forma giyen Bilal Bayezit, kalesinde 3 gol gördü. Öte yandan Trabzonspor maçında kırmızı kart gören ve Göztepe maçında cezalı olduğu için oynayamayan Gökhan Sazdağı da, Beşiktaş maçında sahaya ilk on birde çıktı.
Sakatlığı geçen Arif Kocaman, Ali Karimi de maç kadrosunda yer bulurken, ikinci yarıda oyuna dahil oldu.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trendyol Süper Lig'den düşen Kayserispor'un 2025-26 sezonunda liglerin tesciline ilişkin itirazını reddetti. İşte detaylar... -
Erling Moe, Kayserispor’un Konyaspor karşısında aldığı galibiyetin ardından, küme düşmenin ardından zor bir hafta geçirdiklerini belirtti. -
Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Zecorner Kayserispor sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u mağlup etti. -
Kayserispor Kulübü tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda, adaletin yeniden tecelli etmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) dilekçe verildiği belirtildi.