MENEMEN TARİFİ - Pratik Menemen yapılışı, püf noktaları...

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Menemen, soğanlı veya soğansız seçenekleriyle damak çatlatmaya devam ediyor. Adını yapılan ilçeden alan Menemen yemeği çok eski bir tarihe dayanıyor. Menemen tarifi vatandaşlar tarafından en sık araştırılan konular arasında yerini alıyor. Peki Menemen nasıl yapılır? İşte Menemen tarifinin malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları...

Giriş Tarihi: 16.10.2023 23:33 Güncelleme Tarihi: 16.10.2023 23:33
Paylaş Paylaş Paylaş

MENEMEN TARİFİ | Adını yapıldığı ilçeden alan menemen ilk kez İzmir'de Girit Türkleri tarafından yapılmıştır. Tercihe göre soğanlı ya da soğansız yapılıyor. Evde kolay ve pratik yapılan lezzetler arsında olan Menemen tarifi vatandaşlar tarafından en sık araştırılan konular arasında yerini alıyor. Peki Menemen nasıl yapılır? Menemen tarifinin malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları...

SOĞANLI VE SOĞANSIZ MENEMEN TARİFİ

Soğansız Menemen:

Malzemeler:

Yapılışı:

Soğanlı Menemen:

Malzemeler:

Yapılışı:

İsteğe göre kaşar peyniri ve sucuk ekleyebilirsiniz.

AFİYET OLSUN.

DİĞER HABERLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.