logo

MENEMEN TARİFİ - Pratik Menemen yapılışı, püf noktaları...

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Menemen, soğanlı veya soğansız seçenekleriyle damak çatlatmaya devam ediyor. Adını yapılan ilçeden alan Menemen yemeği çok eski bir tarihe dayanıyor. Menemen tarifi vatandaşlar tarafından en sık araştırılan konular arasında yerini alıyor. Peki Menemen nasıl yapılır? İşte Menemen tarifinin malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları...

ABONE OL
primary

MENEMEN TARİFİ | Adını yapıldığı ilçeden alan menemen ilk kez İzmir'de Girit Türkleri tarafından yapılmıştır. Tercihe göre soğanlı ya da soğansız yapılıyor. Evde kolay ve pratik yapılan lezzetler arsında olan Menemen tarifi vatandaşlar tarafından en sık araştırılan konular arasında yerini alıyor. Peki Menemen nasıl yapılır? Menemen tarifinin malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları...

SOĞANLI VE SOĞANSIZ MENEMEN TARİFİ

Soğansız Menemen:

Malzemeler:

Yapılışı:

Soğanlı Menemen:

Malzemeler:

Yapılışı:

İsteğe göre kaşar peyniri ve sucuk ekleyebilirsiniz.

AFİYET OLSUN.