Çak çak nasıl yapılır? | Ballı çak çak tatlısı tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir?

İnce hamuru, ballı iç harcı ve yer fıstığının hafif dokunuşuyla damak çatlatan Tatarların meşhur çak çak tatlısı, arama motorlarında araştırılıyor. Peki Çak çak nasıl yapılır? Ballı çak çak tatlısı tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi: 30.10.2022 02:07
Paylaş Paylaş Paylaş

Kazakistan mutfağından çıkan ve Tatarların en sevilen tatlarından birisi olan çak çak tatlısı, en çok merak edilen tarifler arasında ilk sıralara yükseldi. Ağır yemeklerin ardından sofralara en çok yakışan ballı çak çak tatlısının yapılışı, malzemeleri ve püf noktalarını sizler için derledik. İşte detaylar...

ÇAK ÇAK TATLISI TARİFİ

ÇAK ÇAK MALZEMELERİ

Hamur için:

Kızartmak için:

Şerbet için:

İçi için:

ÇAK ÇAK TATLISI NASIL YAPILIR?

ÇAK ÇAK YAPILIŞI

ÇAK ÇAK TATLISI PÜF NOKTALARI

Malzemeleri belirtilen sırayla koymanız çak çak tatlısının efsane lezzetine lezzet katacaktır.

DİĞER HABERLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.