logo

Çak çak nasıl yapılır? | Ballı çak çak tatlısı tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir?

İnce hamuru, ballı iç harcı ve yer fıstığının hafif dokunuşuyla damak çatlatan Tatarların meşhur çak çak tatlısı, arama motorlarında araştırılıyor. Peki Çak çak nasıl yapılır? Ballı çak çak tatlısı tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir? Detaylar haberimizde...

ABONE OL
primary

Kazakistan mutfağından çıkan ve Tatarların en sevilen tatlarından birisi olan çak çak tatlısı, en çok merak edilen tarifler arasında ilk sıralara yükseldi. Ağır yemeklerin ardından sofralara en çok yakışan ballı çak çak tatlısının yapılışı, malzemeleri ve püf noktalarını sizler için derledik. İşte detaylar...

ÇAK ÇAK TATLISI TARİFİ

ÇAK ÇAK MALZEMELERİ

Hamur için:

Kızartmak için:

Şerbet için:

İçi için:

ÇAK ÇAK TATLISI NASIL YAPILIR?

ÇAK ÇAK YAPILIŞI

ÇAK ÇAK TATLISI PÜF NOKTALARI

Malzemeleri belirtilen sırayla koymanız çak çak tatlısının efsane lezzetine lezzet katacaktır.