Sözleşmesinde bulunan 7.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olan Katarlıların, G.Saray'da kazandığından daha iyi bir yıllık ücret de önerdikleri bildirildi.
Yayın Tarihi: 26.10.2016 00:11
ABONE OL
Sözleşmesinde bulunan 7.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olan Katarlıların, G.Saray'da kazandığından daha iyi bir yıllık ücret de önerdikleri bildirildi.
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder için Katar ekipleri harekete geçti.
Devre arasında Hollandalı yıldız ismi transfer etmek için kollarını sıvayan Katarlılar, Sneijder'in sözleşmesine bulundan 7.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödemeye hazırlar.
Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Wesley Sneijder'e de sarı-kırmızılı ekibin verdiğinden daha yüksek yıllık ücret teklif edecek olan Katar ekipleri, ünlü 10 numaranın transferini bu kez mutlaka bitirmek istiyor.
Sneijder için daha önce de Katar'dan bir çok teklif gelmiş, sarı-kırmızılı takım tarafından kabul görmemişti.
Sneijder'i takımda tutmak isteyen Galatasaray, oyuncunun ayrılmak istemesi halinde ise gelecek olan parayı genç bir yıldız adayına yatıracak.
32 yaşına gelen Hollandalı yıldızın yerine, Bruma gibi bir genç yetenek alınacak.
TALİMAT VERİLDİ
Sneijder'in ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran yönetimin, scout ekibine genç ve yetenekli bir 10 numara bulunması için talimat verdiği ifade edildi.
Bruma, 2013-2014 sezonu başında sarı-kırmızılı takıma 10 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.
22 yaşındaki Portekizli yıldıza şimdi 20-25 milyon Euro fiyat biçiliyor.