Igor Tudor hakkında flaş iddia
Yunanistan'ın Sportday Gazetesi yazarı Antonis Oikonomidis, PAOK döneminde yakından takip ettiği Igor Tudor hakkında flaş iddiada bulundu.
Yunanistan'ın Sportday Gazetesi yazarı Antonis Oikonomidis, PAOK döneminde yakından takip ettiği Igor Tudor hakkında flaş iddiada bulundu.
Igor Tudor'un Split ve Yunanistan'da baskıyla başa çıkmak konusunda zorlandığı anlar oldu. Ancak şimdi çok daha büyük bir baskının içine girecek.
Karabük'le düşmemeye oynarken, şimdi şampiyon yapması gereken bir takımda. Ya büyük başarı elde edecek ya da takımla birlikte kendisi de batacak.
Kariyerinde ilk kez Sneijder, Podolski, Muslera gibi yıldızlarla çalışacak. İdmanları çok ağırdır. PAOK'ta 7 ayda tam 45 kas sakatlığı yaşanmıştı.
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olan İgor Tudor'u, Yunanistan'da PAOK takımındayken yakından takip eden gazetecilerden biriydim. Futbolculuk kariyeri tartışılmaz bir isim. Onu hepimiz Juventus'tan çok iyi tanıyoruz. Ancak iş teknik adamlık kısmına geldiğinde karşımıza bazı soru işaretleri çıkıyor.