Hamit Altıntop: "En büyük ihtimal bu sene"
Galatasaray'ın eski futbolcusu Hamit Altıntop'tan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi Milliyet'e değerlendirmelerde bulundu.
Her yıl şampiyonluk yarışında kol kola devam eden Galatasaray ile Fenerbahçe bu kez farklı kulvarlarda... Cim-Bom şampiyonluk mücadelesi verirken, Fenerbahçe de kümede kalabilmek için uğraş veriyor. Ancak hedefler ayrı olsa da, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin anlamı iki camia için de aynı.
20 seneye yakın bir süredir sarı-kırmızılılar, Kadıköy'den galibiyet çıkaramazken, bunu en iyi kişilerden biri de, Türk futbolu ve Galatasaray'ın unutulmaz yıldızı Hamit Altıntop... Kendi dönemindeki psikolojiyi ve bugünkü durumu yorumladı.
ÖZGÜVEN TAVAN YAPMIŞ
Derbilerin sonuçları belli olmaz. Ancak Galatasaray'da özgüven tavan yapmış durumda... Fenerbahçe'nin ise eski özgüveni yok.